Събитието ще се състои на 12 април в столицата Шестата

...
Събитието ще се състои на 12 април в столицата Шестата
Коментари Харесай

Риск конференция на Кофас ще обсъди дигитализацията и изкуствения интелект

Събитието ще се състои на 12 април в столицата

Шестата годишна конференция на Кофас е отдадена на настояща тематика за дигитализацията и свързаната с това оптимизация на процесите за реализиране на все по-голяма успеваемост. Конференцията ще се организира на 12 април в София Тех Парк с тематика " Дигитализация, автоматизация и изкуствен интелект: поемаме ръководството ". Очаква се събитието да притегли доста мениджъри, бизнесмени, финансови и риск експерти и представители на държавни институции.

Пленарните лекции ще стартират с думи от министъра на финансите Владислав Горанов, който ще опише за цифровите финанси в България. Специално присъединяване ще има и Деклан Дали, Изпълнителен шеф на Кофас за ЦИЕ, който идва в страната ни особено за конференцията. Програмата включва още две пленарни презентации и три панелни полемики, отдадени на забавни тематики, като опасности и вероятности по браншове, изкуствен интелект, пазарите на Китай и Индия, блокчейн и киберсигурност.

Традиционно основният икономист на Кофас Грегорж Шилевич ще направи обзор и разбор на страновите опасности, а Милена Виденова, шеф на Кофас България, ще даде горещи данни за рисковете по браншове и надлежно за нови благоприятни условия.

Сред лекторите, които ще се включат в конференцията и в панелните полемики, са Ерик Дюма (Ato Strategic), Светлин Пенков (The University of Edinburgh), Мариана Трифонова (ИИП), Ираван Хира (НР), Цветелина Николова (Катаржина Естейт), доктор Петър Велев (Екофарм), Преслав Райков (Forex Capital Markets), Ивайло Иванов (iuvo), Кръстьо Белев, (Българо-Китайска Асоциация за бизнес развитие) и други.

Конференциите на Кофас по ръководство на риска (Coface Country Risk conferences) се осъществят от над 20 години насам в над 20 страни по света. Тези събития са се утвърдили като значими обществено-икономически конгреси, на които се дискутират световни проблеми и се оферират стратегически решения и нови хрумвания в региона на стопанската система. В България това е шестата подред конференция, като предходните пет минаха при огромен триумф.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР