Събитието ще се проведе в два поредни уикенда през октомвриОсвен

...
Събитието ще се проведе в два поредни уикенда през октомвриОсвен
Коментари Харесай

Баварско ретро фото, зона с резервации и празнична томбола на тазгодишния Varna Oktoberfest 22


Събитието ще се организира в два следващи уикенда през октомври

Освен с обилие от хубава бира и музика онлайн, петото издание на Varna Oktoberfest 22 ще зарадва своите гости и с доста занимания и изненади! Събитието ще се организира в дните от 7 до 9 и от 14 до 16 октомври в парк „ Аспарухово ” в морската ни столица.

Забавен миг от фестивала ще бъде особено декорирното Баварско ретро фото, където всички гости ще могат да си създадат неповторима фотография за спомен, облечени в обичайни баварски носии.

Предвидена е и лотария със страхотни награди, измежду които: ваучери за безвъзмездна консумация в няколко заведения, ваучери за прилагане на минерален басейн, ваучери за салон за хубост, безвъзмездни карти за фитнес и танци и най-голямата изненада - 2 нощувки за 2-ма в почивен комплекс.

 



Специална детска стратегия е планувана в часовете от 12:00 до 17:00, в която разнообразни танцови и певчески обединения ще показват своите гении и ще забавляват публиката.

Организаторите включват за първи път и една нова алтернатива за своите почитатели - Зона за резервации, където всеки, които е декларирал своята маса, ще има опцията да се любува на обичаните си реализатори в непосредствена непосредственост до сцената.

Освен непокътнатото място, резервацията включва: вход, място за паркинг (до 2 автомобила за 1 маса) и внимание/сървиз от специфичния екип на Oktoberfest. Цената на услугата е 80 лева за маса с потенциал до 6 възрастни и 2 деца. Телефон за резервации: 0879 166 242.

Входът за Varna Oktoberfest 22 ще бъде 5 лева, а през съботите и неделите до 17:00 часа - вход ще бъде свободен. За деца до 10 години - вход свободен.

Повече настояща информация можете да откриете на на

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР