Събитието събра широка публика в Гранд Хотел и СПА ПриморецРазказвачът

...
Събитието събра широка публика в Гранд Хотел и СПА ПриморецРазказвачът
Коментари Харесай

Георги Тошев представи свои книга и филм за АББА в Бургас

Събитието събра необятна аудитория в Гранд Хотел и СПА Приморец

Разказвачът и странник, публицист и продуцент Георги Тошев показа свои книга и филм отдадени на АББА пред бургаската аудитория. Събитието се състоя на 29 ноември в Гранд Хотел и СПА Приморец и събра над 100 посетители.

" Благодаря ви, че сте тук през днешния ден " – обърна се той към присъстващите. " Няма да приказвам за себе си. Събрали сме се, с цел да приказваме за АББА. Успях да направя нещо, което даже BBC не съумяха - да събера и четиримата от АББА в общ документален филм. Чаках тези срещи повече от 30 години, а още две действах на правилото на китайската капка и чаках. Последното им проявление дружно на телевизионния екран е от 11 декември 1982 година, в късното шоу на BBC1, тъкмо преди да се разпаднат без публично известие. След срещите си с тях, мога да кажа, че са доста земни и елементарни хора, които са се отказали от звездния статус. Споделиха ми, че в никакъв случай не са вярвали, че след години някой ще слуша тяхната музика. Времето ги опроверга. Първата ми книга за тях " Любов, успех, раздели " споделя историята им. Това лято, издателите ми от " Книгомания " ме помолиха да напиша втора част на книгата. " Mamma Mia! Филмът. AББA: Продължението " споделя историята им в последните години, като обгръща в това число мюзикъла и филмите " - описа Георги Тошев.

Той показа пред публиката и още доста забавни обстоятелства за групата и срещите и работата си с Агнета, Бьорн, Бени и Фрида. Общува доста близко и директно с бургаската аудитория, по лек и тънък метод, с хумористични нотки тук-там. С началото на прожекцията на документалния филм " Историята на АББА. PS " светлините в залата помръкнаха. В рамките на 60 мин. феновете видяха членовете на именитата група през днешния ден. Лентата е със сценарист Георги Тошев, оператор Румен Василев и режисьори Георги Тошев и Явор Веселинов. Финалните надписи върнаха светлините в залата на Гранд Хотел и СПА Приморец, на който Георги Тошев сервира признателност за сполучливата взаимна работа. Публиката приветства известния публицист и публицист. Никой не бързаше да си потегля. Хората общуваха както между тях, по този начин и с известния и обичан публицист, който беше разполагаем и за подпис, и за фотография и диалог.

Тази вечер – 30 ноември (петък) от 22:00 часа, събитията в Гранд Хотел и СПА Приморец, отдадени на АББА не престават с музикална вечер в пиано бар " Приморец “. Най-големите шлагери на групата ще звучат в живи осъществявания. Гостите на вечерта ще чуят и други известни песни от 70-те и 80-те години. След среднощ, музиката ще се смени още един път и ще прелее в общоприетия репертоар на пиано бар " Приморец “. Събитието е в вход от 6.00 лв. на човек. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Любопитни вести: Стана ясно коя е полуголата руса младоженка пред " Александър Невски " 15:21 / 30.11.2018 Кристин Илиева: Умирах от смут дали ще проходя, желая единствено да си...14:17 / 30.11.2018 Джим Кери: Няма по-лошо положение от депресията12:44 / 30.11.2018 Гала втрещи ефира с кючек върху маса12:03 / 30.11.2018 Стана ясно за какво Златка " не помни " секса с Боби09:31 / 30.11.2018 Андреевден е, стартира преходът от есента към зимата08:49 / 30.11.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [38] Новини от през вчерашния ден [57] « Ноември 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед123456789101112131415161718192021222324252627282930 Виж още: Шофьорка умъртви мъж в злополука сред Айтос и Руен! Изправя се пред съда13:22 / 28.11.2018 Ето я шофьорката, която аргументи жестока злополука със гибел на пътя сред Айтос и Руен!13:52 / 29.11.2018
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР