Събитието с лектор Мария Касимова-Моасе ще се проведена 19 октомври

...
Събитието с лектор Мария Касимова-Моасе ще се проведена 19 октомври
Коментари Харесай

Семинар-обучение посветен на бизнес етикета учи как да сме по-успешни в работата и общуването

Събитието с преподавател Мария Касимова-Моасе ще се извършена 19 октомври в Гранд Хотел и СПА Приморец

На 19 октомври (петък) в Гранд Хотел и СПА Приморец ще се организира еднодневно образование с тематика: " Бизнес етикет, държание и протокол “. То е уместно за хора на разнородни позиции от всички сектори и включва общо осем обособени модула, отдадени на безусловно всичко от офисния живот – от ефикасни техники по какъв начин да създадем положително първо усещане, до правила за водене на бизнес преписка, основаване на мрежа от контакти, създаване на сполучливи взаимоотношения в офиса, подобаващ дрескод и доста други значими моменти от офис връзката. Събитието е с преподавател известният публицист, публицист и сертифициран специалист и съветник по етикет и протокол, минала през образования по Minding Manners в Лондон, ISPD в Брюксел и Частна школа по типичен европейски етикет в Париж: Мария Касимова – Моасе.

Систематизацията на образованието в обособени поредни блокове е залог за предаване на спретнат ноу-хау по всеки обособен въпрос и подвъпрос, заложени в програмата. Те ще бъдат показани пред аудиторията в границите на часовете от 9:30 до 17:00 на 19 октомври (петък). Предвидената отмора за обяд е един час, плюс две кафе-паузи от тридесет минути всяка. Желаещите да се включат в образованието е належащо да заявят  присъединяване си на тел. 0877 850 001. Таксата за образованието включва с изключение на самата обучителна сесия и съвещания с лектора, кафе-паузи и документ за присъединяване и основни пълномощия.  

Професионалното бизнес етикет образование е наложително в огромните корпорации по света, тъй като носи изгоди за всички чиновници на всички равнища, като уменията и компетенциите рефлектират позитивно и върху персоналната връзка. У нас, сходни курсове са норма за чиновниците на към момента малко компании. Познаването на разпоредбите на бизнес етикета значи усъвършенствана връзка, а тя неизбежно е
залог за по-високи професионални триумфи – освен за чиновниците на дадена компания, само че и за управителните фрагменти. Затова, възползвайте се от гостуването на един от най-хубавите експерти у нас в региона: Мария Касимова-Моасе. Местата за образование " Бизнес етикет, държание и протокол “ са лимитирани. Запазете своето на тел. 0877 850 001. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Заповядайте на изложбата на бургаските фотографи “Усещане за черн...11:54 / 17.09.2018 Концертът на Милка Андреева изпълни Летния театър10:44 / 17.09.2018 На добър час! Вижте страстта от откриването на първия образователен ден...10:07 / 17.09.2018 Близо 2000 първолаци ще прекрачат за първи път учебния предел в Б...08:54 / 17.09.2018 Кола се обърна и затапи автомагистралата от Бургас към Пловдив20:00 / 16.09.2018 Рачков компенсира неприятното си отношение към Мария09:31 / 15.09.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [25] Новини от през вчерашния ден [21] « Септември 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед123456789101112131415161718192021222324252627282930 Виж още: Нова покруса! 18-годишно момиче почина, локалните в потрес!13:29 / 15.09.2018 Източник:
burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР