Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Иронията на

...
Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Иронията на
Коментари Харесай

Проф. Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в бургаския театър

Събитието пред бургаската аудитория е с вход свободен

„ Иронията на историята “ – незабравимо прекарване, което ще ни преведе през обратите, поуките и не научените уроци на времето до резултатите в сегашното. Това дава обещание срещата с една от най-известните фигури в актуалния културен живот на България - проф. Иван Гранитски и социологът, който не икономисва истината със своя изискан, само че въпреки всичко изострен жанр на речта - проф. Иво Христов.

Премиерата ще се състои при вход свободен на 24 октомври, от 18.00 часа на сцената на държавна такса „ Адриана Будевска “ в Бургас. Всеки един посетител ще получи и специфичен подарък - книга на издателство „ Захари Стоянов “.

Поканата към всички поданици и посетители на града насочва лидерът на листата с претенденти за народни представители от коалиция „ Българска социалистическа партия – Обединена левица “ за 2-ри МИР-Бургас – инж. Петър Кънев.
Събитието, което ще Ви накара да се засмеете и да се замислите, ще премине като интерактивна среща с публиката.

Известният публицист, притежател на Националната премия за лирика „ Евтим Евтимов “, издател, полемист и книжовен критик Иван Гранитски е създател на над 50 книги с лирика, рецензия и журналистика. Той е обединител на създатели от разнообразни гилдии, основател на родолюбиви и духовно извисени интелектуални инициативи. А проф. Иво Христов е измежду ярките социолози и анализатори на процесите, влияещи в актуалното ни общество, представител на университетските среди и правист.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР