Събитието е част от отбелязването на 100-годишнината на Български младежки

...
Събитието е част от отбелязването на 100-годишнината на Български младежки
Коментари Харесай

Български младежки Червен кръст организира фотографски конкурс “HUMAN-и-ти”

Събитието е част от отбелязването на 100-годишнината на Български юношески Червен кръст през 2021г.

" HUMAN-и-ти " е фотографски конкурс, проведен от Български юношески Червен кръст, като съпътстващо събитие, което ще означи 100-годишнината на организацията. " HUMAN-и-ти " е предизвикателство, чиято концепция е да открие тези вдъхновяващи човешки истории, за които постоянно си заслужава да се приказва - историите за положителното, което ни заобикаля, за хуманността, поддръжката и съпричастността, които оцеляват и се приспособяват към цифровия свят.

Темата на състезанието дава доста благоприятни условия за интерпретация и независимост на въображението, като единственото изискване е фрагментите да адресират въпроси, свързани с хуманността.

Победителят в " HUMAN-и-ти " ще получи премия на стойност 500 лв. и опция за гратис образование в академията по снимка BECA | Before Creating Academy, която поддържа състезанието и развиването на младите фотографи у нас. Най-добрите произведения, които журито ще селектира, ще бъдат показани в специфична галерия, като част от събитията, които означават 100-годишнината на БМЧК. Изложбата ще бъде изпратена и към Международната Федерация на Червения кръст и Червения полумесец в Женева.

За участниците няма възрастови ограничавания, нито жанрови. Всеки искащ може да се включи със своя снимка, като в състезанието се позволяват както експерти, по този начин и фенове фотографи.

Необходимо е фрагментите да дават отговор на заложената тематика и да имат естетическа стойност. Жури на състезанието ще бъде проф. Людмил Христов, шеф на Радио-телевизионния център на Нов български университет, Владимир Карамазов - артист, продуцент и фотограф, и Димитри Стефанов - документален фотограф и създател на първата частна академия по снимка у нас BECA | Before Creating Academy. Организаторите си резервират правото да отстраняват по свое убеждение всички фотографии, които не дават отговор на условията, нарушават етичните правила или настоящото законодателство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР