Събитието е част от конференцията SQL Server 2019 Discovery Day

...
Събитието е част от конференцията SQL Server 2019 Discovery Day
Коментари Харесай

Данните за бизнеса – говорят експертите на Datamorphosis ‘19

Събитието е част от конференцията SQL Server 2019 Discovery Day

Технологичното събитие Datamorphosis ‘19 ще дискутира тематиката за данните в организациите като настоящ и благонадежден източник за разбор (източник: Инспирит)

Принципите и провокации пред огромните данни (big data), анализът, вземането на решения и последните трендове в развиването им ще бъдат във фокуса на събитието Datamorphosis – част от софтуерната конференция SQL Server 2019 Discovery Day, която ще се организира на 13 юни в Бизнес център „ Capital Fort ”.

Традиционна за SQL Server общността в България, конференцията ще има две насоки тази година. Техническата е изпълнена със сесии, отдадени на новата версия 2019 на SQL Server, AI и BI и QUIZ (викторина), в която участниците ще са разграничени на състезаващи се тимове, разясниха уредниците от Инспирит.

Втората устременост отразява разбирането на Инспирит, че технологията би трябвало да е движеща мощ за бизнеса, и е отдадена на трансформацията на данните в фирмите – Datamorphosis ’19.

В този бизнес панел са планувани лекции и полемики за това по какъв начин данните в организацията могат да бъдат настоящ и благонадежден източник за разбор – визуализирани по този начин, че да дават ясна визия за положението и трендовете за развиване на бизнеса, да са добра основа за управническите решения в организацията.
още по тематиката
Ще се прегледат и правила и провокации пред огромните данни, анализирането им, вземането на решения, както и последните насоки за развиването им.

В програмата на конференцията са включени сесии, свързани с методите за внедряване на решения за бизнес разбор (Business Intelligence), незабавните изгоди от тях, както и опциите за по този начин наречения Self Service BI с потребление на елементарен за асимилиране даже от непрофесионални анализатори инструментариум.

Бизнес сесиите ще се проведат редом с техническите лекции, водени от добре познатите, с дълготраен опит специалисти на Инспирит – Маргарита Наумова, Иван Донев, Розалина Захариева, Красимир Дончев, както и от гост-лектори на събитието.

Datamorphosis ’19, като част от конференцията SQL Server 2019 Discovery Day, ще се организира на 13-ти юни, от 09:30 до 14:30 ч. в София, Бизнес център „ Capital Fort ”. Участието в събитието е гратис, само че се изисква предварителна регистрация. 80% от местата към този момент са заети, прецизираха уредниците.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР