Събитието е част от глобалната инициатива на Европейската комисия Startup

...
Събитието е част от глобалната инициатива на Европейската комисия Startup
Коментари Харесай

Много организации ще представят ресурси за предприемачи на 15 март във Варна

Събитието е част от световната самодейност на Европейската комисия Startup Europe Week.  В морския ни град то се провежда за трета поредна година от Beehive - организацията, която работи за построяването на предприемаческа екосистема.

Мероприятието е уместно за търсещите запас да стартират, развият или трансформират своя бизнес посредством познание, източници на финансиране и нови контакти за взаимен триумф.

Възможностите за личностно развиване, бизнес обмисляне и пазарна тактика, източници на европейско, национално и районно финансиране ще бъдат акцентите в поредицата от презентации от представители на публичния, частния и неправителствен бранш. Лекторите са от авторитетни институции и организации.

Ще бъдат споделени и персоналните истории за триумф на бизнесмени от района, които имат обичаен или цифров бизнес.

Startup Europe Week е световна самодейност, която се организира допълнително от 300 града в над 50 страни. Нейна задача е да свърже бизнесмените в локалната общественост в общия диалог за бъдещето на Европа посредством поддръжка, която да изведе “от гаража на улицата " нови бизнеси, които да изградят по-устойчиво бъдеще.

Местата са лимитирани, вход свободен, с предварителна регистрация на: https://www.eventbrite.com/e/startup-europe-week-2019-varna-tickets-58379536766
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР