Събитието бе открито от началника на РУО – Русе д-р

...
Събитието бе открито от началника на РУО – Русе д-р
Коментари Харесай

Открита бе Панорама на средното образование

Събитието бе намерено от началника на РУО – Русе доктор Росица Георгиева. Специални посетители бяха регионалният шеф Анатоли Станев, ръководителят на Общинския съвет Иво Пазарджиев и акад. Христо Белоев - ректор на Русенския университет „ Ангел Кънчев “.

19 профилирани и професионални гимназии, както и междинни учебни заведения, се включиха в тазгодишното издание. В идващите няколко дни на алеята пред хотел „ Дунав “ бъдещите осмокласници ще могат да се срещнат с другите специалности и паралелки, в които могат да продължат образованието си.

С цел да улеснят учениците при избора им, на щандовете си просветителните институции показват информация за образователните си стратегии, специалности, условия и материална база.

Традиционната Панорама на образованието предлага щандове, обособени в шатри, с опция за по-мащабно представяне на учебно-образователния развой, извънкласните действия и цялостния образ на учебните заведения. Щандовете на русенските образователни заведения чакат бъдещите ученици и техните родители, с цел да ги срещнат с вероятностите за образование с разнообразни профили, насоки, личностно създаване и кариерно развиване.

Професионалните гимназии ще дават среща на възпитаници и родители с бъдещи работодатели, които са институционално ангажирани с дуалното обучение или обичайно поддържат връзка с образователните заведения, подготвящи фрагменти за съответна сфера.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg