Събирането на разписките по време на изборите е много лесен

...
Събирането на разписките по време на изборите е много лесен
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Броенето на разписките ще създаде условия за манипулация на изборите

Събирането на разписките по време на изборите е доста елементарен метод за манипулиране. Това съобщи Татяна Дончева, лидер на листата на " Изправи се БГ! Ние идваме! ". Според нея в случай че някой желае да направи операция на изборите това е посредством разписките. Когато има разминаване в броя на разписките и протоколите, това ще сътвори благоприятни условия някой да си приказва какъв брой неправилни са изборите, сподели Дончева.

Прави усещане, че при предходните избори в Централната изборна комисия Има Такъв Народ са дали своят вот с партиите на смяната, а в този момент са дали своят вот с партиите на статуквото и това в действителност обърна решението на ЦИК, разгласи Татяна Дончева. Миналия път при гласуването в ЦИК плътно са дали своят вот ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, а в този момент към тях се е включил и Има Такъв Народ. " Това демонстрира, че Има Такъв Народ този път е " прибрана " към тези, които държат партията. Тази групировка се управлява от тези фактори, с които партията на Слави Трифонов в този момент е гласувала дружно.

" Изправи се БГ! Ние идваме! " е най-социалната групировка и в нея има смислени и рационални хора, сподели Татяна Дончева. Тя напомни, че макар някои разминавания, в предходния парламент депутатите от групировката са дали своят вот единно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР