Събеседникът на агенцията пояснява, че жената е диагностицирана с увреждане

...
Събеседникът на агенцията пояснява, че жената е диагностицирана с увреждане
Коментари Харесай

Съпругата на шефа на разузнаването на Украйна е била отровена

Събеседникът на организацията разяснява, че дамата е диагностицирана с увреждане от тежки метали. Такива субстанции не се употребяват по никакъв метод в всекидневието или военните каузи. Използването им може да демонстрира опция за опит за отравяне.

Все още не е известно дали става въпрос за еднократно отравяне или на Мариана са давани субстанции за по-дълъг интервал от време. Води се следствие за възможен опит за ликвидиране на брачната половинка на шефа на Главно разследващо ръководство на Министерството на защитата.

Мариана е втората брачна половинка на Кирил Буданов. Той се дами за първи път през 2009 година През 2013 година военният се ожени за повторно.

Жената е родена на 3 август 1993 година в село Ставище, Киевска област.

По обучение е психолог.

От 2015 до 2017 година работи като доброволец в Главната военна болница на болничното заведение в Киев.

За Мариана е известно, че през 2020 година се е кандидатирала за народен представител от партията на Виталий Кличко " Удар ".

През 2021 година тя беше консултант на Кличко за битка с корупцията в областта на младежката политика и спорта на публични начала.

От началото на широкомащабната война Мариана взе участие доста в благотворителна активност, защото е била доброволец.

В същото време брачната половинка на ръководителя на ГРУ не се намесва в работата на брачна половинка си, в случай че той не желае да разиска нещо с нея.

" Съпругът ми е извънредно експерт. И не поддържаме връзка по всички тематики, които са с гриф секретност или държавна загадка. Никога не се греша в работата му, само че в случай че има потребност от моята помощ или съвет по някакъв въпрос, постоянно съм подготвена да се опитам да оказа помощ. Случва се да съм една от първите, които научават за сполучливото осъществяване на дадена задача, само че едвам след нейното осъществяване ", споделя Мариана.

Мариана отбелязва, че като военна брачна половинка е устойчива на стрес и боязън. Няколко месеца откакто среща бъдещия си брачен партньор, стартират Революцията на достолепието, анексирането на Крим и боевете в Донбас. След това стартира антитерористичната интервенция, където беше изпратен и Буданов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР