Saatchi & Saatchi София, част от най-голямата комуникационна група в

...
Saatchi & Saatchi София, част от най-голямата комуникационна група в
Коментари Харесай

Saatchi & Saatchi София е новият криейтив партньор на Изи Кредит

Saatchi & Saatchi София, част от най-голямата информационна група в България Publicis One, е новият криейтив сътрудник на компанията за потребителско финансиране Изи Кредит.

Агенцията е определена за главен информационен сътрудник след конкурс, извоюван от нейния екип.

„ Включваме се в състезания, само в случай че виждаме в тях опция за създаване на трайно партньорство, в което ние интензивно да способстваме за постигането на бизнес задачите и да получаваме провокации, надхвърлящи упованията по отношение на една рекламна организация. Изключително щастливи сме, че в целия екип на Изи Кредит виждаме споделена позиция и схващане на потребността от партньорство от нов вид “, коментира Георги Гавазов, ръководещ шеф на Saatchi София.

Соня Бонова, шеф „ Групов маркетинг “ в Management Financial Group, в чиято конструкция влиза и Изи Кредит, споделя: „ Лидерската позиция на Изи Кредит на пазара слага високи цели и съществени провокации от позиция както на бизнеса, по този начин и на марката и неговата връзка. Концепцията на Saatchi & Saatchi завоюва всички в компанията с забавния взор върху бизнеса ни и другата позиция, показана в стратегическото им предложение. Убедени сме, че с тях ще работим в посока одобряване на финансови решения, съобразени с самостоятелните благоприятни условия на хората и които усъвършенстват качеството им на живот. “

Стефан Колев, изпълнителен шеф на Изи Кредит добавя: „ Амбицията да продължим растежа си изисква да работим с информационен сътрудник, който да вижда оттатък общоприетата рекламна акция и слага фокус върху бизнес провокациите. Вярваме, че ефикасната реализация на препоръчаните хрумвания ще се отрази върху комерсиалните ни резултати. Ще се радваме да работим взаимно през идващите две години и сме уверени, че това ще е сполучливо партньорство и за двете страни “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР