са съпругата и 3-месечният син на украински българин от село

...
са съпругата и 3-месечният син на украински българин от село
Коментари Харесай

Велизар Шаламанов: За Освобождението са загинали много украинци. ...

са брачната половинка и 3-месечният наследник на украински българин от село Делжилер. Мъжът и най-голямата му щерка са оживели като по знамение, съобщи " Бесарабски фронт ".

" Имаме щастието да сме в НАТО и Европейски Съюз. Защитени сме - можем да помогнем на изпадналите в неволя през днешния ден, с цел да защитим и себе си от такива закани на следващия ден. Денят на Освобождението, за който са починали и доста украинци, е мотив да се замислим ", уточни доцент Шаламанов във Фейсбук.

 

Българската общественост в Одеска област е трета по бройка и наброява над 150 000 души съгласно формалното броене в Украйна през 2001 година. В Одеса живеят към 50-60 хиляди българи. Най-голямото плътно българско население е концентрирано в Болградски, Измаилски и Белгородднестровски регион, написа Българска телеграфна агенция.

 

Броят на жертвите на съветското нахлуване против жилищна постройка в Одеса през вчерашния ден набъбна на 10 души. Това заяви Държавната работа за изключителни обстановки на Украйна във Фейсбук, съобщи Укринформ. В Одеса и Одеска област 3 март е разгласен за ден на печал, написа " Бесарабски фронт ".

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР