са постъпили над 60 сигнала, след преминалата пролетна , която

...
са постъпили над 60 сигнала, след преминалата пролетна , която
Коментари Харесай

Бурята в Асеновград: Наводнения и паднали дървета

са постъпили над 60 сигнала, след миналата пролетна, която протече с ураганен вятър и пороен дъжд в продължение на малко повече от час . Сигналите са най-много за наводнени избени пространства, гаражи, фризьорски салони, заведения, аптеки, зоомагазин. Има два такива, за скъсани кабели. Сигналът е предаден на EVN.
Наводнени са частни и общински обекти и здания. Има паднали клони на улица " Васил Левски " и цели дървета на улица " 6-ти януари " в Асеновград, както и в село Козаново. На улица " Христо Ботев " резервоар за боклуци е понесен от водната буря и е затиснал автомобил. В централна градска част имаше спирания на електричеството.
 Почти 1 милион лв. са вредите от наводнението в Доспат Почти 1 милион лв. са вредите от наводнението в Доспат
На близо един милион лв. възлизат вредите нанесени от наводнението в община Доспат. Най-засегнато е село Барутин, сподели пред БНР Николай...
Дъждът спря към 17:00 ч. и към този момент ситуацията се възстановява. Аварийни екипи разчистваха улиците от повлечените от водата парчета и пясък. Движението все още е обикновено по пътните артерии. Няма данни за бедстващи хора в Асеновград и обитаемоте места в общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР