са паднали от подемна машина от около 10 метра височина.

...
са паднали от подемна машина от около 10 метра височина.
Коментари Харесай

Загиналите в София работници били без предпазни колани и каски

са паднали от подемна машина от към 10 метра височина. Екипи на Инспекцията по труда вършат инспекция на случая на място.
Инцидентът става при реорганизация на остарял склад край квартал Кремиковци. Работниците са умряли в двора на Окръжна болница. От Спешна помощ споделят за Българска национална телевизия, че колите за спешна помощ са се движили със 140 километра в час, с цел да транспортират служащите допустимо най-бързо, само че това не е помогнало. Единият е бил към 40-годишен, другият към 30.
 Двама служащи починаха при случай на строителен обект край Кремиковци Двама служащи починаха при случай на строителен обект край Кремиковци
Двама служащи починаха, откакто паднаха от 8 метра височина на строителен обект в региона на Кремиковци, заяви бТВ. Сигнал за инци...
Работниците падат от машината малко след 10 часа тази заран. Отдолу настилката е от бетон. И двамата са били с доста тежки пострадвания. “Извършвали са реорганизация на постройката, не са били обезопасени, за жалост, не са имали колани, каски. Още когато е пристигнала колата за спешна помощ, те са били в безсъзнание “, прецизира пред националната телевизия кметът на регион Кремиковци Лилия Донкова.
Спешните екипи идват за 12 минути. Пострадалите в този миг са към този момент в шоково положение. Транспортират ги в Окръжна болница, само че не съумяват да ги спасят. И вишката, и кранът са благосъстоятелност на строителната компания. И двамата служащи са имали трудови контракти по информация на работодателя им.
От строителната компания настояват, че до момента не са имали сходни произшествия. В идващите дни се чакат резултати от инспекцията на инспекцията по труда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР