С затоплянето на света променящите се метеорологични модели влияят на

...
С затоплянето на света променящите се метеорологични модели влияят на
Коментари Харесай

Ново изследване сочи обезпокоителна причина, поради която самолетите може да стават все по-неудобни: „Този ​​знак е включен за вашата безопасност“

С стоплянето на света изменящите се метеорологични модели въздействат на придвижването на въздуха, което може да докара до увеличение на турбуленцията по време на полети на самолетна компания.

CBS News неотдавна заяви за голям брой случаи на тежка турбуленция, предизвикала пострадвания. Но за благополучие има способи да се избегнат тези резултати.

Какво е турбуленция?

Турбуленцията е ненадейно жестоко придвижване на аероплан, когато се натъкне на разстройства във въздуха. Тези разстройства могат да включват „ атмосферно налягане, струйни потоци, въздух към планини, студени или топли метеорологични фронтове или гръмотевични стихии “, съгласно уеб страницата на Федералната авиационна администрация (FAA).

Защо турбуленцията е проблем в този момент?

Турбуленцията по време на полет е постоянно срещано и предстоящо събитие и нормално не е рисково, стига пасажерите и екипажът да вземат подобаващите защитни ограничения.

Колкото по-топъл става обаче светът, по-неблагоприятно време самолетите срещат и затова, толк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР