С юмруци в главата Веселин Георгиев пребил до смърт 78-годишната

...
С юмруци в главата Веселин Георгиев пребил до смърт 78-годишната
Коментари Харесай

Веселин пребил с юмруци до смърт майка си в леглото

С юмруци в главата Веселин Георгиев пребил до гибел 78-годишната си майка в Любимец. Това стана ясно през днешния ден в Окръжен съд - Хасково. Темида остави в следствената килия 54-годишния мъж.

Защитникът на Веселин - юрист Добри Тодев, не оспори настояването на прокуратурата и сподели в залата, че няма да упорства за по-лека мярка за неотклонение.

Убийството на Радка Попиванова бе осъществено на 21-ви т.м., а обвиняването против сина й бе повдигнато в петък. Пред проверяващите Веселин признал за стореното. Той взимал обществена пенсия и останал без работа в края на м.г. Оттогава ескалирала и експанзията към майка му. Две седмици преди съдбовния случай старата жена останала без дом, откакто пожар опустошил къщата й. мъчно преносимата жена пък била настанена в болница. Когато я изписали, синът й сякаш я прибрал да се грижи за нея.

Старицата била мъчно преносима и имала усложнения с говора, а това дразнело в допълнение подвластния на алкохола неин наследник. Веселин Георгиев се дразнел, се ядосвал на болната жена, че не могат да си приказват и почнал да става все по-агресивен към нея. на съдбовната дата той почнал да постанова родителката си с юмруци по главата. Жертвата издъхнала от черепно-мозъчна контузия.

" Обвиняемият е персона с висока степен на заплаха и би трябвало да бъде арестуван за непрекъснато под стража ", бяха част от претекстовете на дежурния арбитър Деляна Пейкова за определянето на най-тежката мярка за неотклонение.

" Тъй правилно, благодаря за вниманието ", сподели Георгиев в правото си на последна дума.

От началото на годината до през днешния ден двама синове и щерка убиха майките си в района, сочи черната статистика. В началото на януари т.г. 39-годишният Гюнер Ибрам умъртви майка си Хатидже в къщата й в Хасково по подобен с Веселин Начин. Преди 2 седмици пък 31-годишната Дениза Бояджиева разфасова майка си в димитровградското с. Каснаково.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР