С втория мандат, ако има излъчено правителство – трябва да

...
С втория мандат, ако има излъчено правителство – трябва да
Коментари Харесай

Биков си помислил, че списъкът с имената на кабинета на ПП-ДБ е спекулация

" С втория мандат, в случай че има излъчено държавно управление – би трябвало да е равнопоставено. Денков министър председател и нито едно политическо лице от ГЕРБ – няма да го подкрепим. Преди 1 година Кирил Петков арестува Бойко Борисов, в този момент ще му дадем службите!? "

Борисов е дал прошка в персонално качество, само че партията не е дала прошка, тъй като до преди половин година гонеха хора в партията, само че това не значи, че не може да стиснем зъби и да работим в името на България. Нашите гласоподаватели, обаче са срещу ние даже да водим диалози с ПП-ДБ, сподели той.

Нашите гласоподаватели не може да бъдат унижавани по този метод, в случай че ПП-ДБ си мислят, че нещо им изискуем – да си го избият от главата. Нищо не им изискуем, просто страната е в обстановката, в която е допустимо да има некадърност за заплащане на заплати и впрочем.

Къде се намираме? Намираме се в диалог сред първата и втората мощ, като първата има превес в броя на депутатите. ПП-ДБ са дезориентирани и да им кажа, че са 2-ра мощ, в случай че имаха 130 народни представители, щях да им пожелая триумф в начинанието. Именно заради тази причина ние искахме да дадат авансово имената на техния състав на кабинет, с цел да го обсъдим. Ако желаят политически кабинет, би трябвало в състава да има и лица на ГЕРБ.

Ние се опитваме да променим коренно финансовата политика на България, която бе точно дестабилизирана от Асен Василев в последните години. Ако желаят сътрудниците да променим Конституцията и да напишем, че Кирил Петков и Асен Василев ще бъдат министри вечно, без значение кой ръководи, приключи Тома Биков.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР