С всяка своя публична поява кралица Летисия ни оставя без

...
С всяка своя публична поява кралица Летисия ни оставя без
Коментари Харесай

Да облечеш дрехите на свекърва си след 41 години: кралица Летисия сияе в историческа рокля с флорални мотиви

С всяка своя обществена поява кралица Летисия ни оставя без мирис поради безупречните си обноски, грациозност и жанр. Този път обаче във визията ѝ има един изключително специфичен подробност, който никога не може да ни остави равнодушни.

Съпругaта на крал Фелипе го придружи на срещата му с чилийския президент Себастиан Пинера тази вторник, а роклята, която избра за мотива, в действителност е принадлежала на свекърва ѝ - кралица София.





Кралица София, брачната половинка на някогашния крал Хуан Карлос, се появява в тази хубост преди цели 41 години по време на особено посещаване в Рим .

Наследничката ѝ от своя страна вдъхва нов живот на дрехата, комбинирайки я с типичен обувки на висок ток и обеци с пера.

Разгледайте още фотоси от събитието в нашата изложба:
 41 години по-късно: кралица Летиия сияе във флоралната рокля на кралица София  41 години по-късно: кралица Летиия сияе във флоралната рокля на кралица София  41 години по-късно: кралица Летиия сияе във флоралната рокля на кралица София  41 години по-късно: кралица Летиия сияе във флоралната рокля на кралица София
Разбира се, това не е първият път, в който кралица Летисия взема решение да "изтупа от прахта " специфична находка от кралския гардероб. Всъщност, макар статуса си, доста кралски особи (сред които и любимката ни Кейт Мидълтън) са известни и с "рециклирането " на облеклата си, като ги обличат няколко пъти по разнообразни мотиви.



За свършек, огромна необичайност е да забележим член на кралското семейство да носи нещо от предишните генерации, а когато това се случи, на нас не ни остава нищо друго, с изключение на да ръкопляскаме и да се любуваме. Защото това са едни от тези емблематични фешън моменти, които придават ново значение на думата "стил ". Там, където историческото среща модерното, с цел да основат нещо сантиментално и красиво.



Напомняме и за очарователната шведска принцеса Виктория, която участва на церемонията по връчването на Нобеловите награди през 2018-та. Тази невероятна рокля в розово, златисто и сребристо е носена от майка ѝ, кралица Силвия, преди 21 години.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР