С всяка изминала седмица все повече стават смартфоните, за които

...
С всяка изминала седмица все повече стават смартфоните, за които
Коментари Харесай

Nexus 5 и някои смартфони на Huawei вече имат неофициално обновяване до Android Pie

С всяка минала седмица от ден на ден стават смарт телефоните, за които са налични публични и неофициални фърмуери, основани на Android 9.0 Pie. Тези дни излязоха версии за следните смартофони: Google Nexus 5, Honor 6X, Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Lite и Huawei P20 Lite. Фърмуерите са оповестени от експертите на XDA-Developers.

Фърмуерите на изброените нагоре смарт телефони са компилирани въз основата на отворения AOSP код на версията на операционна система Android 9.0 Pie, оповестен от Гугъл.

Да напомним, че това не са публични фърмуери и е допустимо да има неизчистени неточности, които да намалят стабилността на мобилното устройство. Но това е още един метод да се опитат опциите на новата операционна система.

В новата Android 9.0 Pie доста е изменен потребителския интерфейс, махнати са познатите три бутона за навигация и в този момент вместо тях се употребяват жестове. Променен е програмния прозорец за многозадачна работа. Добавени са нови функционалности за адаптивната бляскавост на екрана и за спестовност на електрическата сила. Има и редица други нови благоприятни условия в мобилната операционна система Android 9.0 Pie, на които наскоро се спряхме.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР