С всеки изминал ден проблемите на община Пирдоп се множат.

...
С всеки изминал ден проблемите на община Пирдоп се множат.
Коментари Харесай

Симеон Симеонов: Пирдоп има шанс да се измъкне от застоя

С всеки минал ден проблемите на община Пирдоп се множат. Въпреки, че се намираме в един от най – богатите райони на страната, това по нищо не проличава в моя град. Инфраструктурата е остаряла и амортизирана. Всеки ден поданици и посетители на града трошат своите коли и винят за това локалното ръководство, само че от там отговор няма. Занемаререни са детски площадки, тротоари, водоснабдяване и канализация. Общинското опазване на здравето и МБАЛ Пирдоп са оставени на произвола на ориста.
 
 МБАЛ-Пирдоп МБАЛ-Пирдоп Източник: Zonanews
Ситуацията в село Душанци не се разграничава доста от тази в Пирдоп. В огромна част от жителите се основава чувство за " безвремие " и " прекъсване на живота ". Те споделят, че в Пирдоп и Душанци просто нищо хубаво не се случва.
 
Ако бъда определен за кмет главно мое обвързване ще бъде, в незабавен порядък да се заема с решаването на тези проблеми. Като бизнесмен и търговец от 32 години зная, че за всяко едно начинание трябват средства. Освен бюджета на общината и национално финансиране, доста значимо е ефикасното потребление на европейски средства. За задачата ще назнача екип от експерти, които да приготвят разнородни планове за европейско финансиране. Ако бъдат утвърдени, парите от тези планове ще бъдат употребявани дейно и транспарантно до последната стотинка.
 
 Табела Пирдоп Табела Пирдоп Източник: Zonanews
Ще работя за цялостното възстановяване на инфраструктурата в община Пирдоп – асфалтиране на улици, ремонт на тротоари, облагородяване на паркове, детски площадки и междублокови пространства. Ще предложа нов метод във взаимоотношението сред МБАЛ Пирдоп и общината. Общинската болница се нуждае от реновиране и търсене на експерти, които не доближават. Трябва да се положат старания и за отваряне на хирургично поделение.
 
Освен тези цели регулярно ще работя с грижа за възстановяване цялостната екологична конюнктура в община Пирдоп. Ще положа старания за възстановяване на бизнес климата и привличане на инвестиции; Изграждане на нова общинска транспортна скица и привличане на младежи за работа в общинската администрация.
Наближава моментът, в който община Пирдоп ще излезе от застоя на времето. Вярвам, че на 29-и октомври ще бъде направена първата крачка в тази посока.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР