С всеки час намалява шансът убийството на Алексей Петров да

...
С всеки час намалява шансът убийството на Алексей Петров да
Коментари Харесай

Проф. Радулов: Утре шанса за разкриването на убийството на Петров ще е 2-3%

С всеки час понижава шансът убийството на Алексей Петров да бъде разкрито, на следващия ден по това време ще е едвам 2-3%. Това сподели по Нова телевизия проф. Николай Радулов, секретар на Министерство на вътрешните работи по време на държавното управление на Иван Костов.
Прочетете още
Той напомни за голямото самочувствие на Петров, който през 2007 година управлява група, която сътвори структурите на ДАНС. Убиецът е имал огромно самообладание, с цел да изчака Алексей Петров да допусне неточност, с цел да може да бъде убит, разяснява още проф. Радулов.

Според юрист Людмил Рангелов Алексей Петров се е сблъскал с предишното си.

" То е с отминалост от повече от 10 години обратно. Историята е остаряла и в този момент се осъществя “, сподели той пред БТВ.

„ Аз с Алексей Петров съм имал четири срещи сред 2003 година и 2013 година. Първата беше по отношение на мълвата, която се разпространяваше, че Алексей Петров е взел някакви пари от Сретен Йосич, а по-късно не е извършил уговорката да провежда бягството му. На 14 август 2002 година е атентатът против Петров, а на 16 август екстрадираха Йосич. Това беше една погрешна конспирация, тъй като парите бяха в различен човек “, изясни юрист Рангелов.

„ След като се възвърне от пострадванията си, имахме среща, с цел да се изяснят тези неща. Следващата ни среща беше по делото „ Октопод “. Моят клиент не се познаваше с Алексей Петров и някои неща трябваше да се прецизират. Всичките ми контакти с него са били по престъпни истории и евентуално е имал други такива “, добави Людмил Рангелов.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР