С все още упоритата инфлация (ако се охлади) и по-високите

...
С все още упоритата инфлация (ако се охлади) и по-високите
Коментари Харесай

3 страхотни застрахователни полици, за които възрастните хора трябва да знаят

С към момента упоритата инфлация (ако се охлади) и по-високите лихвени проценти, които вършат заема доста по-скъп, доста американци се оказват, че подхващат по-предпазлив метод към финансите си. Този метод може да бъде от значително значение за възрастни хора и възрастни хора, доста от които може да разчитат на стеснен бюджет, формиран от обществено обезпечаване и пенсионни спестявания.

И до момента в който спомагателната сметка всеки месец не звучи на пръв взор като потребно, в действителност има някои финансови артикули и услуги, които могат да спестят пари на възрастните хора в този момент. В съпоставяне с минималните разноски за разкриване на съответна застрахователна лавица, да вземем за пример, възрастните хора може да открият, че в последна сметка са икономисали обилни суми пари, които другояче щяха да останат да платят напълно.

Има голям брой застраховки, които може да помогне на възрастните хора в този момент, три от които ще разгледаме по-долу. Можете да започнете, като получите тук в този момент безвъзмездна оферта за застраховка за дълготрайни грижи, с цел да научите повече.

3 страхотни застрахователни полици, за които би трябвало да знаете

Ето три страхотни застрахователни полици, които възрастните хора може да желаят да проучите в този момент.

Застраховка за дълготрайни грижи

Застраховката за дълготрайни грижи може да бъде превъзходен запас за тези възрастни хора, които се нуждаят от спомагателна помощ вкъщи или в старешки дом или заведение за подпомаган живот. Medicare и обичайните здравноосигурителни полици нормално няма да покрият разноските за този тип грижи, оставяйки мнозина да останат със обилни разноски от джоба си.

Въпреки че цената на застрахователната лавица за дълготрайни грижи варира съгласно възрастта, тя може да си коства за доста възрастни хора. Като се има поради, че доста полици даже ще възстановят разноските на сегашни членове на фамилията или другари, които към този момент работят като ваши гледачи, доста биха се възползвали от лавица.

Сравнете някои застрахователни проекти и цени за дълготрайни грижи тук.

Допълнителна застраховка Medicare

Допълнителната застраховка Medicare прави тъкмо това, което подсказва името й — тя добавя полицата на Medicare, която може би към този момент имате. За мнозина истинската политика на Medicare може да е задоволителна. Но за други, изключително тези, които непрекъснато се оказват обременени с остатъчни сметки за самоучастие, доплащания и други, може да е нужен спомагателен осигурителен проект.

Допълнителната застраховка Medicare, известна още като Medigap, може елементарно да запълни тази празнота. И, според от полицата и потребления снабдител, не е наложително да е скъпо.

Научете повече за вашите варианти за спомагателна застраховка Medicare тук в този момент.

Застраховка живот

< h3>

За някои възрастни хора животозастрахователната лавица не наподобява нужна. И може би не постоянно е по този начин. Но за някои други може да си коства да се обезпечи. Застраховката живот за възрастни хора не би трябвало да е скъпа, а точно тъй като сумата, за която могат да се класират, е по-малка от тази, която нормално могат да получат по-младите претенденти. Но това не го прави по-малко скъп.

Застраховката живот за възрастни към момента може да извършва доста функционалности, като да вземем за пример покриване на разноски в края на живота, погашение на оставащ дълг (като ипотека) и даже да служи като гнездо за бенефициентите. За всички тези цели и доста други може да си коства да кандидатствате за застраховка живот за възрастни хора.

Започнете с безвъзмездна оценка на цената на застраховка живот през днешния ден тук.

Долната линия

С толкоз доста застрахователни полици на пазара и лимитирано финансиране за обезпечаване на всички финансови отбрани, възрастните хора би трябвало да са умни за това къде харчат парите си. Но в случай че алтернативата е рутинни, скъпи сметки - и дребна финансова отбрана за близки след гибелта им - тези застрахователни полици може да са от изгода. Застраховката за дълготрайни грижи, спомагателната застраховка Medicare и обичайна животозастраховка имат своите плюсове и минуси, само че в днешния стопански климат си коства най-малко да бъдат проучени поради финансовата отбрана и спокойствието, които могат да обезпечат.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР