С времето се научаваме по трудния начин, че има връзки,

...
С времето се научаваме по трудния начин, че има връзки,
Коментари Харесай

6 знака, че е време за раздяла

С времето се научаваме по сложния метод, че има връзки, които водят до на никое място и такива, които си заслужава да се опитаме да развием. Когато сме влюбени от време на време е мъчно да погледнем трезво над нещата и да продължим напред, само че се постанова.

Ето няколко знака, че би трябвало да сложите край, тъй като рано или късно той ще настъпи и единствено губите време:

1. Половинката ви не ви почита

Връзка с човек, който не ви почита въобще не би трябвало да бъде стартирана, само че от време на време и това се случва. Всъщност това е проблем в доста връзки – единият дава всичко от себе си, другят се пробва по всевъзможен метод да се наложи без да зачита мнението и желанията на половинката си. Повярвайте, такива връзки в никакъв случай не завършват с „ и заживели щастливо до края на дните си “…

2. Изневерява ви

Не приказваме за индивидуален случай, който може би сте решили да простите. Системните изневери няма по какъв начин да се отразят добре на сериозните връзки. Освен, в случай че не сте в отворена връзка, само че това е напълно друга тематика. Никога доверието няма да се върне след невярност, нещата просто няма по какъв начин да са същите и това си е безспорен факт!

3. Чувствата са се изпарили

Може да е единствено у единия, може и у двамата, само че вие несъмнено не се обичате, както първоначално. Връзката се е трансформирала в табиет. Вече сте повече другари, в сравнение с половинки. Е, време е пътищата ви да се разделят, тъй като какъв е смисълът да сте дружно, в случай че любовта не е това, което ви събира?

4. Не виждате бъдещето си дружно

Идва миг, в който стартирате да се питате: „ Искам ли да пребивавам с този човек? “, „ Искам ли да имам деца от него? “. Ако отговорът е не, изключително в случай че към този момент сте в стадий от живота си, в който сте подготвени да се установите, значи това несъмнено не е вашият човек.

5. Партньорът ви не желае сериозна връзка

Ако и вие не желаете, добре, само че в случай че сте подготвени, в продължение на горното – да, време е да се разделите. Не се заблуждавайте, че в миналото, в случай че изчакате, тя или той ще стане подготвен за по-сериозна крачка, нормално тези хора в никакъв случай не стават подготвени или може би не желаят да станат подготвени за вас…

6. Не сте интимни

Химията, пристрастеността, всичко си е отишло. Как бихте прекарали живота си с някого, към който към този момент не изпитвате никакво физическо привличане, въпреки всичко още не сте на 60 година И би трябвало да се наслаждавате на всичко, до момента в който можете. Интимните онтошения са съществена част от хармоничната връзка, няма ли го всичко рано или късно рухва.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР