С водосвет днес бе открита обновената по оперативната програма "Региони

...
С водосвет днес бе открита обновената по оперативната програма "Региони
Коментари Харесай

В Търговище откриха обновена детска ясла

С водосвет през днешния ден бе открита обновената по оперативната стратегия "Региони в напредък " детска ясла "Първи юни " в Търговище. Присъстваха кметът Дарин Димитров, регионалният шеф Митко Стайков, ръководителят на Общинския съвет Хатидже Алиева, родители и жители. В забавачницата са вложени 950 000 лева

Обновяването на детската ясла, в която се отглеждат близо 70 деца, включва повсеместен ремонт и въвеждане на ограничения за енергийна успеваемост. Купено е ново съоръжение и обзавеждане. Извършено е градивно подсилване на постройката. Изградени са нови съоръжения и уреди. Облагородено е и дворното пространство.

"Радвам се, че с общи старания ремонтът и на този обект завърши в период. За да се реализира един подобен план, е нужна съгласуваност на всички равнища сред специалистите, компаниите, работещи по плана. Благодаря им ", сподели Дарин Димитров.

Директорът на детското заведение Сашка Илиева изрази удовлетворението си от ремонта и благодари на общината за поддръжката. По плана за възобновяване и модернизиране на общинската просветителна инфраструктура по "Региони в напредък " бяха ремонтирани и постройките на ДГ "Приказка " и Първо ОУ "Христо Ботев ". До края на май би трябвало да завърши ремонтът и на последното просветително звено, включено в плана - ДГ "Снежанка ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР