С визията си на филм на Тим Бъртън, Lost in

...
С визията си на филм на Тим Бъртън, Lost in
Коментари Харесай

Появи се геймплей видео към Lost in Random

С визията си на филм на Тим Бъртън, Lost in Random притегля вниманието освен с анимацията и историята си, само че и с разнообразния си геймплей. Той беше показан за следващ път тази седмица по време на EA Play Live. Играта идва като артикул от самодейността на EA Originals и се създава от основателите на Fe и Ghost Giant Zoinc Games. Играта излиза за конзоли и PC на десети септември.

Lost in Random ви показва историята на Од и Ивън, две сестри, които в навечерието на техния 12-ти рожден ден срещат своята орис, предрешена от черния зар на злата кралица. Резултатът от хвърлянето на зара ще реши в кое от шестте царства в Кралството на случайността ще живеят до края на живота си. Од съумява да хвърли шест, което ѝ дефинира да живее в разкоша на кралския дворец. Ивън се оправя мъчно с раздялата от своята сестра, само че след време тя получава шанса да се срещне още веднъж с нея, когато получава сигнал, че животът на Од е в заплаха. Тя идва в Долината зара, съпроводена от Дайси, един дребен жив зар, зарязан на произвола на ориста.

Кралството, в което попада дребната Ивън е изпълнено с рискове и странни персонажи, които както оказват помощ, по този начин и желаят да ѝ навредят. Дайси и оказва помощ със своите вълшебен качества, като да вземем за пример умеенето му да стопира хода на времето, до момента в който Ивън би трябвало да събира специфичните монети, които да разменя за карти, които усилват нейните офанзиви и благоприятни условия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР