С викове Радев, Радев“, бе изпратен президентът от протестиращите пред

...
С викове Радев, Радев“, бе изпратен президентът от протестиращите пред
Коментари Харесай

Президентът поздрави протестиращите, от Правосъдие за всеки не получиха отговор на въпросите си

С крясъци " Радев, Радев “, бе изпратен президентът от протестиращите пред постройката на Българска национална телевизия. Държавният глава бе в посетител в предаването " Панорама “ по националната телевизия.
" Въведете военно състояние “, прикани един от стачкуващите. Представители на " Системата ни убива “ пък желаеха от президента да наложи несъгласие на закона за персоналната помощ.  поздрави присъстващите и се ръкува с някои от тях, след което си потегли. Той бе изпратен с възгласи " Мутри, вън! “ и " Борисов – срам, оставка и затвор “.
 Радев: Смяната на този режим е належаща - той, а не падемията, вкара България в ням коловоз Радев: Смяната на този режим е належаща - той, а не падемията, вкара България в ням коловоз
Смяната на този режим е належаща, тъй като точно той, а не падемията, вкара България в ням коловоз. Това съобщи президентът Румен Радев...
От " Правосъдие за всеки " показаха неодобрение от неналичието на ясни отговори за правосъдната промяна, активността на прокуратурата и измененията в Конституцията. Велислав Величков съобщи, че въпросите в Българска национална телевизия са били сервилни към президента. " Имаме възприятието, че той е не запомнил целите, с които се беше заел ", добави Величков. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР