С Възраждане ще се борим срещу COVID експертите с мустаци.

...
С Възраждане ще се борим срещу COVID експертите с мустаци.
Коментари Харесай

Доц. Мангъров пак избухна! Ще се бори срещу COVID експертите с мустаци

С " Възраждане " ще се борим против Коронавирус " специалистите " с мустаци. Това сподели доцент доктор Атанас Мангъров, инфекционист, в предаването " Беновска пита “ по Радио К2.

Доц. Мангъров разяснява, че по данни от Южна Африка и Ботсвана новият вариант протича по-леко от предходните разновидности. Той акцентира, че Европейска комисия е поръчала тази седмица 1,8 милиарда дози ваксини, които може да се окажат непотребни, тъй като новият вид е с мутирал спайк протеин и имунизациите не работят. Инфекционистът изясни, че " Омикрон " основава необяснима хиперреакция. 

“Ако пандемията беше почнала с този вид, изобщо нямаше да се стигне до ваксини, затваряния " счита доцент Мангъров. Той счете, че 1,8 милиарда дози по най-малко 20 евро вършат една чудовищна сума, с която светът може да живее щастливо доста години. На коментар, че в Германия се затварят кръчмите, а учебните заведения работят, до момента в който тук е противоположното той отговори:

“Толкова ни стига акълът. Ние не мислим. Повтаряме като папагали всичко, което чуваме и виждаме, че се случва на открито ". 

Доц. Мангъров показа, че през вчерашния ден е бил и в Народното събрание, като посетител, и е слушал встъпителните речи на водачите на парламентарните групи, само че на някои от тях е задремал.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР