С ваше позволение - няколко изречения преди благодарностите. При първите

...
С ваше позволение - няколко изречения преди благодарностите. При първите
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Звучи толкова просто, а е така непостижимо за мнозинството от българските политици

С ваше разрешение - няколко фрази преди благодарностите. При първите ми срещи с децата в домовете преди две години и половина говорех малко повечко, в сравнение с бе нужно. После се усетих и започнах повече да ги чувам, в сравнение с да им приказвам. Това се оказа скъпо учебно заведение за мен. Чуваш ги, разбираш проблемите им и се стараеш да дадеш всичко от себе си, с цел да окажеш помощ. Така Ицо Хазарта се обърна към своите гласоподаватели във Facebook профила си.

" Същото върша последната година с всички останали хора, същото правех и в акцията. Обикалям както София, по този начин и цяла България, и си приказвам с хората, само че повече ги чувам. Това е главната причина за моя резултат в неделя. Звучи толкоз просто, а е по този начин непостижимо за болшинството от българските политици.

Уроците, научавани от естествените хора на улицата са скъпи. А когато тези хора видят, че се стараеш и макар всичките си недостатъци успяваш да свършиш нещо въпреки и малко в тяхна изгода - стартират да ти имат вяра. Мисля, че пътят е това ", съобщи още той и добави:

" Изказвам своята голяма признателност към всички тези повече от 27 000 български жители, които в неделя ме поддържаха с преференция и ме избраха за техен представител в европейския парламент - благодаря ви от сърце! Не се колебая, че ще ми бъде мъчно първоначално, само че знам и имам вяра, че когато пристигна краят на този мандат вие ще бъдете задоволени от избора, който сте създали.

Благодаря на всички, които ми помогнаха - мъчно ще ми е да ви изброя. Благодаря ви, че вярвате в мен!

Благодаря, България! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР