С успешно пилотно издание през 2023 година пространството около Слънчевия

...
С успешно пилотно издание през 2023 година пространството около Слънчевия
Коментари Харесай

Близо 30 творчески школи и спортни клубове се включват в Панорама “Улица на мечтите” на 22 юни във Варна

С сполучливо пилотно издание през 2023 година пространството към Слънчевия часовник на входа на Морската градина още веднъж ще се трансформира в “Улица на фантазиите ” - Панорама на младежкото танцово и певческо изкуство, просвета, творчество и спорт.

Песни, танци, анимация и демонстрации, занимателни и атрактивни игри, чакат дребни и огромни на 22 юни /събота/ 2024 година от 15.00 до 20.00 часа на Street of Dreams.

Близо 30 креативен школи и спортни клубове ще се включат в тазгодишното издание на самодейността.

Посетителите ще имат неповторимата опция да се срещнат персонално с хореографи, треньори, вокални педагози, ръководители на най-изявените школи, работещи с деца и младежи във Варна.

Освен приятната опция за персонален контакт с хората, които сбъдват фантазиите за триумф на нашите деца и развиват капацитета им, посетителите ще имат опция да се насладят на осъществяванията и демонстрациите на възпитаниците на всяка школа и клуб, участващи в панорамата.

Най-малките посетители също няма да скучаят. За тях уредниците са подготвили атрактивни занимания.

Целта на Street of Dreams е да даде опция на повече родители да открият подобаващото място за развиването на своите деца и осъществен фантазията им, тъй като всеки триумф има своята първа стъпка! " Улица на фантазиите " дава късмет на всеки да я направи!

“Улица на фантазиите ” ще започва в 15.00 часа с флашмоб и кръшно българско хорце, в които могат да се включат всички искащи. Панорамата под намерено небе ще продължи до 20.00 часа.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР