С успех започна участието си на професионалния ринг състезателят на

...
С успех започна участието си на професионалния ринг състезателят на
Коментари Харесай

Николай Атанасов от Бойни спортове Монтана стартира с победа в професионалната ММА /снимки/

С триумф стартира присъединяване си на професионалния кръг състезателят на "Бойни спортове Монтана " Николай Атанасов.
На извършения в Бургас шампионат „ Битката за доковете “ възпитаникът на треньора Николай Цоков-Колето победи Денислав Хаджиев. Неговият противник е вицевропейски първенец от Букурещ 2018 година и притежател на бронзов орден от шампионата на Стария континент в Рим през 2019 година
„ Не сме търсили в никакъв случай лесни съперници и за това искахме да стартираме против сериозен подобен. Преминахме през доста тежка подготовка, която за жалост не успяхме да проведем по този начин, както искахме, само че значимото е, че успяхме “, съобщи треньорът на "Бойни спортове Монтана ".
Николай Атанасов е четирикратен републикански първенец на България по ММА. Заради пандемията от Covid-19 той по този начин и не съумя да взе участие на европейско или международно състезание и дружно със своя треньор одобри предизвикването да продължи спортната си кариера на професионалния кръг. Николай Атанасов е първия профи играч на Монтана в актуалния ММА. За Гала вечерта в Бургас, проведена от Real Pain, той получи персонална покана от Христо Чапанов.
„ Искам да благодаря на Ники, че стисна зъби и беше по два пъти дневно с мен в залата, на хората от тима ми, който помогнаха за подготовката му, на нашите фамилии, че ни изтърпяха през тези три месеца тренировки и несъмнено на всички наши другари, които не стопират да ни поддържат “, сподели още Николай Цоков-Колето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР