С условия или без, пак някоя друга държава може да

...
С условия или без, пак някоя друга държава може да
Коментари Харесай

Калфин: С условия или без, пак могат да ни спънат за Шенген по суша

С условия или без, отново някоя друга страна може да реши да не ни пусне в сухопътния Шенген. Това, което най-вече тормози, е, че страната ни е поела ангажимент да одобри нови. Това съобщи някогашният външен и обществен министър Ивайло Калфин пред bTV за в Шенгенското пространство първо по въздух и море.

Според него и други страни с изключение на Австрия могат да кажат, че не желаят България да бъде призната и по суша в Шенген.
 Радан Кънев има вяра, че ще влезем в Шенген по суша през 2025 година
Радан Кънев има вяра, че ще влезем в Шенген по суша през 2025 година

Много страни са се включили на два стадия

България влиза в Шенген, само че в ограничаване със сухопътните граници. Добро достижение е влизането на България в Шенгенското пространство първо по въздух и море, добави някогашният външен министър.

По думите му било казус, че България и Румъния били арестувани отвън Шенгенското пространство толкоз дълго време - 12 години. Ако сме част от Шенген и нашият глас тежи за приемането на Кипър, да вземем за пример, България ще има доста повече принадлежности за отваряне на сухопътните граници , уточни Калфин.
 Гвоздейков убеден: Преди края на годината и сухопътен Шенген
Гвоздейков убеден: Преди края на годината и сухопътен Шенген

Това щяло да стане по едно и също време с приемането на еврото

За  в  Калфин разяснява, че превъзмогването на неравенствата не може да се свързва единствено с номиналната сума в Национален осигурителен институт за изплащането на пенсиите. Най-ощетените сега са хората, които получават минимална пенсия, в случай, че са плащали постоянно осигуровките си. Има нови напъни за изключение от пенсионната система, което, в случай че се одобри, ще бъде голяма неточност , предизвести Ивайло Калфин.

За това какъв брой ще ни коства да си купим стаж, в случай че не ни стига за пенсия, Калфин означи, че хората си купуват и до момента стаж, който се заплаща на основата на минималния застрахователен приход.
 Парламентът одобри на първо четене бюджета на ДОО Обновена
Парламентът одобри на първо четене бюджета на ДОО

Целите на проектозакона са главно три
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР