С унищожаването на важни улики по случая с отравянето на

...
С унищожаването на важни улики по случая с отравянето на
Коментари Харесай

Русия обвини Великобритания, че заличава следи по случая Скрипал

С унищожаването на значими улики по случая с отравянето на някогашния полковник от ГРУ (руското военно разузнаване) Сергей Скрипал и щерка му Юлия Англия замита следите от постановъчната провокация към Русия. Това се споделя в публикувано известие на посолството на Русия в Лондон, което разяснява изказването на английските управляващи, че стартират интервенция по почистването на местата в британския град Солсбъри, свързани с случая.
" С една дума: грубото нарушаване на нормите на интернационалното право от Англия има за цел да замете следите на постановъчната провокация във връзка с Русия ", декларират от съветското дипломатическо посланичество.
Съгласно желанията на английските управляващи, мястото, където се случи покушението - регион от общо 9 къщи, в това число тази на семейство Скрипал, ще бъде изолирано със специфични бариери. Това ще продължи месеци наред, до момента в който тече разчистване. Близо 190 души ще работят в интервенцията, прецизира The Independent.
Официалната версия за случилото се е, че нервно-паралитичният сътрудник е доставен в течно положение, само че е нужен пряк контакт, с цел да бъде инфектиран човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР