С умерен, временно силен северозападен вятър ще продължи да нахлува

...
С умерен, временно силен северозападен вятър ще продължи да нахлува
Коментари Харесай

Температурите падат до минус 12 градуса

С сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър ще продължи да нахлува по-студен въздух и в областите София, Кюстендил, Перник, както и в столицата се чака ледено време – освен минималните, само че и оптималните температури ще останат негативни, прецизира Българска национална телевизия.

В останалата част от страната се чакат оптимални температури сред 0° и 3°. Облачността още веднъж ще се усили и на доста места ще превали слаб сняг.

Облачността по Черноморието ще е променлива. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър с посока от северозапад, а вълнението на морето ще бъде едва.

Много прохладно ще се задържи в планините, със мощен, по билата краткотрайно плевел северозападен вятър. Облачността ще е забележителна и на доста места едва ще превалява сняг. По планинските проходи ще има виелици и ще се образуват навявания, а и захлаждането ще продължи. Температурите в курортите ще паднат до минус 10°-15°.

Облачно и с превалявания ще бъде и в по-голямата част от Балканите, в северната половина от полуострова ще вали сняг, в южната - дъжд.

У нас, в неделя температурите ще останат без основна смяна, само че ще се задържи прохладно и ще има превалявания на повече места в страната. Още по-студено ще бъде при започване на новата седмица. Ще има и региони с валежи, към този момент на всички места от сняг.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР