С уговорката, че умишлено спестяваме разказа за това как депутатът-отцепник

...
С уговорката, че умишлено спестяваме разказа за това как депутатът-отцепник
Коментари Харесай

Гей компромати ли държат Руди Гела на къса каишка?

С ангажимента, че съзнателно спестяваме описа за това по какъв начин депутатът-отцепник е служил за мъжка компаньонка на застаряващ господин от високите етажи в системата на сигурността, както и детайлности за групови осъществявания, в които Гела е дефилирал по къса балетна поличка, подателите на писмото настояват, че въпросният вип представител на гей елита в службите разполагал с напоително звуково и образно наличие, документирало подвизите на Радостин Василев.

 

Въоръжен с тези файлове, дъртото ченге държало питомника си на къса каишка и диктувал всяка негова стъпка в политиката – от влизането му в партията на Слави, през историята с прословутите “500к ” на Татяна Дончева, до разбиването на Има Такъв Народ, внедряването в “Продължаваме смяната ”, та чак до оповестението на записите от съвещанието на Политическа партия. Прочее някогашният премиер  не инцидентно оповести, че точно “дълбоката страна ” дирижира държанието на Руди, тъй като Петков чудесно знае името на побелелия манаф, който изкусно натиска копчетата на парламентарния си питомец.

 

Ако има нещо по-срамно от това един мъж да влезе в политиката със задните си елементи напред, то е, че мръсните игрички са почнали още до момента в който Радостин е бил фамилен и с новородено бебе, пишат създателите на сигнала. По думите им хомо заварката се е случила през 2019 година, когато младата политическа вяра е адвокатствал на мастит олигарх от Истанбул с ползи у нас. Ефендито плувал и на двата бряга и постоянно провел вечеринки за защита мъжка компания на яхтата си.

 

Чест посетител там бил и застаряващият шпионин, а Руди имал задачата да набира загорeли мускулести спортисти, които да придават повече нюанс и плам на сбирките. Ченгето обаче бързо си паднало по плевенския юнак и го трансформирал в собствен план за моделиране на политическата реалност, кълнат се информаторите ни.

Източник: crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР