С цел ускоряване на растежа и дигиталната трансформация собственикът на

...
С цел ускоряване на растежа и дигиталната трансформация собственикът на
Коментари Харесай

Ветеран от ProSieben поема bTV

" С цел ускорение на растежа и цифровата промяна " притежателят на bTV - Central Media Enterprises, назначи нов основен изпълнителен шеф на българската си медийна група. От 1 януари 2023 година CEO става Ралф Бартолайт.

От формалната информация излиза наяве, че той има 20-годишен опит в немската ProSieben Sat.1 Media SE и има " богата цифрова експертиза ". Придобил я е на управителни позиции в PlutoTV в Лос Анджелис, maxdome и Joyn в Мюнхен и в границите на някои от най-значимите цифрови планове на ProSieben.
 bTV Media Group има нов действен шеф
Групата на bTV има нов действен шеф

На поста застава досегашният шеф " Правни и бизнес връзки " Господин Йовчев

Досегашният основен изпълнителен шеф Мартин Швехлак, който пое поста на 14 декември 2020 година, в този момент става трети изпълнителен шеф (заедно с оперативния шеф Господин Йовчев и финансовия шеф Тонислав Попов), който ще е с фокус върху новините, цифровото наличие и уеб плановете.
 Мартин Швехлак сменя Флориан Скала като основен изпълнителен шеф на bTV
От през днешния ден bTV има нов началник

От октомври медийната група има нов притежател

Надзорът на бизнес интервенциите на българския пазар ще се трансферира към Главния действен шеф на CME и член на надзора на bTV Душан Швалек. До момента тези отговорности се изпълняваха от Главния изпълнителен шеф на сдружението CME Bulgaria Любош Йетмар, който ще работи с Бартолайт и Швалек за " равномерен преход " и ще се завърне в Прага.

" Щастлив съм да поздравявам Ралф в екипа на bTV. Неговият просторен взор върху интернационалните медии, развлекателното наличие, и най-много опитът му с нововъведенията и дигитализацията в нашата промишленост, ще го нареждат по най-хубавия метод, с цел да форсира нашите амбициозни проекти за напредък на bTV ", е представен да споделя Душан Швалек в прессъобщението.
 Официално: bTV към този момент има нов притежател
Официално: bTV към този момент има нов притежател

Той назначава собствен представител на CME за България, само че началник на медийната група остава Флориан Скала

През октомври 2020 година холдингът на най-богатия чех - Петр Келнер, закупи CME, която има малките екрани и в Чехия, Словакия, Румъния и други Тогава някогашният CEO на Nova Broadcasting Group Дидие Щосел пое медийната компания с едно изключение - България, където беше основано ново сдружение с Йетмар отпред.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР