С цел провеждането на територията на Украйна специална операция и

...
С цел провеждането на територията на Украйна специална операция и
Коментари Харесай

Решиха каква да е съдбата на загиналите руски военни в Украйна

С цел провеждането на територията на Украйна специфична интервенция и противопоставяне на разпространяването на погрешна информация за активността на съветските въоръжени сили, а точно разпространяване от украинска страна за загубите на съветските въоръжени сили, е належащо от 1 март да бъде конфискувано от персоналния състав, участващ в специфичната интервенция в Украйна, документите потвърждаващи самоличността – удостоверения, военни билети “, написа в заповед съветският заместник-министър на защитата Алексей Криворучко.

Също по този начин в документа е записано, че в най-скоро време би трябвало да се подхващат дейности по събиране и връщане в родината на починалите военнослужещи. Те би трябвало да бъдат изнесени от територията на Украйна със прикрит транспорт, т.е. през тъмната част на денонощието и заровени в братска могила, в това число и на територията на Беларус.

В случай, че не може да бъде осъществена евакуация, би трябвало да бъдат подхванати дейности за тяхното заличаване на място, написа още в документа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР