С цел минимизация на рисковете в рамките на оперативния щаб

...
С цел минимизация на рисковете в рамките на оперативния щаб
Коментари Харесай

В Москва очакват Пригожин в понеделник?

С цел минимизация на рисковете в границите на оперативния щаб е взето решение да се разгласи понеделник за неработен ден, като се изключи органите на властта и за предприятията с непрекъсваем цикъл на работа, военнопромишления комплекс и градските служби.

Кметът на Москва Серей Собянин прикани московчани оптимално да се въздържат от пътувания в града и предизвести, че е допустимо придвижването в някои квартали и по някои пътища да бъде прекъсвано.

Градските служби работят в режим на нараснала подготвеност, прибавя Собянин.

Губернаторът на Московска област Андрей Воробьов подписа заповед за въвеждане на антитерористични ограничавания в цялото Подмосковие, както назовават района. Със заповедта се не разрешават всички всеобщи мероприятия със период до 1 юли - тържествени, спортни, физкултурни и театрални навън, като се изключи категорично упоменати такива случаи. Както се показва в заповедта - задачата на тази заповед е да се понижат рисковете, както и да се защитят витално значимите ползи на обществото и страната.

Преди това бе обявено, че с една седмица се анулират всички балове за довеждане докрай на просветителна степен в съветските учебни заведения.

Още преди този момент Роскомнадзор подсети, че в регионите, където се организира антитерористична интервенция, може да бъде лимитирана работата на интернет.

Въпреки че консуматори оповестиха за проблеми в работата на известията в Telegram, Роскомнадзор твърди, че на този стадий работата на интернет не се лимитира.

Появяват се поръчки, че медиите под контрола на Пригожин стартират да бъдат ограничавани.

В столицата към този момент бяха анулирани всички всеобщи мероприятия. Националният антитерористичен комитет вкара режим на Антитерористична интервенция в Москва, Подмосковието и във Воронежка област.
 Руснаците в Липецка област призовани да не излизат без потребност
Руснаците в Липецка област призовани да не излизат без потребност

Колона от наемници на " Вагнер " е минала през село Красное
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР