С три USB порта и гъвкав дизайн, yvonne Y40D улеснява

...
С три USB порта и гъвкав дизайн, yvonne Y40D улеснява
Коментари Харесай

USB удобство на смартфона? Вижте какво може yvonne Y40D


С три USB врата и еластичен дизайн, yvonne Y40D улеснява прехвърлянето на данни от смарт телефона

Навярно доста консуматори на Android смарт телефони усещат неналичието на онази USB функционалност, с която са привикнали в работата с компютри и преносими компютри. Е, за това има справедливи аргументи, само че също по този начин са налични аксесоари, които могат да компенсират неудобството.

Принципно, всеки Android смарт телефон има USB порт – нормално microUSB или USB-C, само че той се употребява най-много за зареждане на батерията и по-рядко за прекачване на файлове към компютъра с подобаващ кабел. В подобен порт не можете да поставите, да вземем за пример, пълноразмерна USB флашка.

Желаното улеснение за прекачване на данни сред смарт телефона и компютъра може да ви обезпечи една забавна джаджа, която съчетава в себе си три USB врата – Micro USB, USB Type-C и USB. Устройството се назовава и се предлага от онлайн магазина за 16,99 евро с безвъзмездна доставка.

yvonne Y40D разполага с трите най-често срещани врата – USB Type-C (вляво) и USB/MicroUSB

Важно в тази ситуация е, че тази трипортова USB флашка е съвместима с OTG функционалността на Android устройствата. USB OTG (USB On-The-Go) е характерност, която разрешава на мобилното устройство да чете и записва данни от/на USB устройство за предпазване – като да вземем за пример флашка и даже външен диск, без посредничеството на компютър.

Не всички Android смарт телефони поддържат OTG, само че в случай че вашият е подобен, ще ви бъде от огромна изгода, когато се постанова да трансферирате файлове от смарт телефона си на различен смарт телефон, на таблет или компютър.

Дизайнът на този аксесоар е много забавен и прилича швейцарско ножче. Има въртящ се похлупак, който може да скрие в корпуса комбинирания порт USB 3.0/Micro USB и устройството да замязя на елементарна Type-C флашка. А когато се завърти встрани, комбо портът се открива за прилагане по предопределение. Може да скрие също Type-C и да остави открит единствено комбо врата.

Четирите разнообразни положения на USB флашката, според от ситуацията на въртящия се похлупак

Прави усещане и текстурата на металния корпус от цинкова сплав, която прави устройството да наподобява съвременно и също така го защищава от надраскване.

Ако оставим настрани дизайна, yvonne Y40D има много прилични характерности. Поддържа запис на данни със скорост 20-50MB/s и чете с 60-100MB/s. От него можете да си пускате на смарт телефона или компютъра видео или аудио, или просто да го ползвате за разширение на потенциала за предпазване – за фотоси, видео, музика, документи и други

yvonne Y40D е “plug and play” устройство, което не изисква инсталиране и мрежова връзка

При това всичко се случва доста елементарно – устройството е „ Plug and Play ” и не изисква никакъв спомагателен програмен продукт или мрежова връзка. Налично е във разновидности с потенциал за предпазване 32GB, 64GB и 128GB, в два цвята – сребро и черен.

Този потребен аксесоар е наличен за покупки тук: – на цена от 69,99 евро и безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР