С три години закъснение и със спорен ефект във ВСС.

...
С три години закъснение и със спорен ефект във ВСС.
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич” на 12 юли ще видите... frognews.bg

С три години забавяне и със противоречив резултат във Висш съдебен съвет. Това е новият живот на емблематичните джуджета, които живеят с други мръсни секрети за магистрати в каталога на Антикорупционния фонд като листата за бърз надзор. Говори журналистът и шеф на фонда Бойко Станкушев . Докъде може да стигне неочакваната институционална тресчица за следствие? До " кокал " или до " кръглата директория "?

 

Политическата прослойка боледува от дебелоочие, а популизмът дефилира като уред. Къде се корени повсеместният неуспех на водачество в боледуващата ни страна? В студиото на " Честно казано " влиза психиатърът лекар Владимир Сотиров . Ще съумеем ли да разпознаем публичните недостатъци, с цел да опитаме да ги остраним?

 

Вандализмът на децата с черните качулки и безсилието на г-жата Френска народна власт. Къде не се схванаха? Гостува възпитаникът на психоаналитичните школи на Франция и практикуващ с пациентите на България доктор Огнян Димов . Материалната вреда за сънародниците на Макрон е един милиард, само че каква е прочувствената щета за цяла Европа?

 

Карикатуристът като преводач на публичното недоизказано и сатирата като блян за социална провокация. Застанали пред най-новия брой на надареното издание " ПрасПрес " четем за " Приключенията на Зеления чорап " в компанията на група от невъзпитани карикатуристи - Алла Георгиева, брачният партньор й Чавдар Георгиев и сътрудника им Иво Балев.

В “Честно казано с Люба Кулезич ”, в сряда от 20.00 часа по.

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР