С традиционни родопски ястия – пареник и пататник - посрещнаха

...
С традиционни родопски ястия – пареник и пататник - посрещнаха
Коментари Харесай

Тодор Батков-син: Отварянето на ГКПП Рудозем-Ксанти ще има огромен ефект върху местната икономика

С обичайни родопски ястия – пареник и пататник - посрещнаха в с. Чепинци претендента за народен представител от гражданската квота на ГЕРБ-СДС Тодор Батков-син, който е с преференция 102 и номер 22 в листата.

Чепинци е измежду огромните села в областта-с над 2600 поданици, с напредничаво учебно заведение и сполучлив клуб по хокей на трева, който е дал доста състезатели на националния тим.

„ Благодаря за прелестната храна и неповторимото гостолюбие, с което се славят Родопите. Направихме свежа позитивна акция, вдъхнахме доверие на хората, че ще си осъществим уговорките и най-много успяхме да накараме хората да мечтаят за един по-добър и заслужен живот “, сподели Тодор Батков -син.

Той подсети още веднъж целите, които са значими за община Рудозем и близките села – инфраструктурните планове, които са артериите на стопанската система и отварянето на границата „ Рудозем-Ксанти “. „ Когато това се случи, резултатът за Чепинци, Рудозем и цялата област ще бъде мигновен и огромен-човекопоток, туристи, стокообмен, търговия. Така, че подготвяйте се да работите по-усилено, тъй като обменът с Гърция ще стане сериозен “, сподели Тодор Батков-син пред хората.

Той още веднъж прикани в неделя да се гласоподава за ГЕРБ-СДС. „ Ако не гласувате, тогава различен взема решение вместо нас – вземат решение хората, които се опасяват и хората, които си продават гласа “, сподели още Батков-син.

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

(платено съобщение)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР