С този председател БСП няма шанс да спечели парламентарните избори.

...
С този председател БСП няма шанс да спечели парламентарните избори.
Коментари Харесай

Сергей Станишев: С този председател БСП няма шанс да спечели парламентарните избори


С този ръководител Българска социалистическа партия няма късмет да завоюва парламентарните избори. Свидетели сме на поредност от пропуснати шансове. Това съобщи водачът на Европейските социалисти Сергей Станишев в ефира на БТВ.

„ Как Българска социалистическа партия се готви за парламентарните избори? - това е главният въпрос. През последните три години има ерозия на доверието към ГЕРБ, все пак Българска социалистическа партия не е припознавана като опция. Много почитам всяка една победа, тъй като е сложна, само че изначално бяха сложени минималистични цели. Общият брой съветници е повишен с малко над 70. Ние можем да си дадем всякаква оценка на пленума, по-важното е дали тя е съответна на оценката на обществото “, заключи Станишев.

Корнелия Нинова: Започва развой на нови избори в Българска социалистическа партия

„ Механичното задминаване на ГЕРБ няма да сработи “, безапелационен е водачът на европейските социалисти.

„ Това, което се случи беше опит да се провокира същинска полемика, а не да се замитат проблемите под килима. Дискусия имаше, само че тя беше по-скоро кучетата си лаят - керванът си върви. Протестната декларация беше реакция на несъответстващото изявление на управлението след изборите, че сме си върнали изгубените общини. Виждаме, че няма предпочитание за разговор в Българска социалистическа партия. Извършва се една замяна и на наличието и на политиките в партията “, сигнализира Сергей Станишев.

50 членове на Българска социалистическа партия желаят оставката на Корнелия Нинова

Той разяснява думите на Корнелия Нинова, че се стреми Българска социалистическа партия да бъде консервативна левица. „ Няма такова нещо. Левите са за смяна. Левицата е интернационална. Големите проблеми не могат да се решат в границите на една страна “, акцентира някогашният ръководител на Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР