С това не показват, че са по-склонни или искат и

...
С това не показват, че са по-склонни или искат и
Коментари Харесай

Тези Три Зодии Са Най-Големите Кръшкачи На Света, Но Вижте Кои Са Имунизирани От Техните Бели!

С това не демонстрират, че са по-склонни или желаят и им харесва да лъжат, в сравнение с всеки различен знак. Дали те обичат колегата си или не е основният фактор. Ако го обичат, те са изцяло правилни. Ако не.. тогава всички шансове са завършени.

Телец

Ангажиментът и лоялността са доста значими за този човек, който е извънредно умел в това околните му да се усещат сигурни. Ако цените стабилността, то това е индивидът за вас! Излъчването му не е като на неприятно секси момче, само че той излъчва комфорт и деловитост и е изключително прелъстителен за всеки, който търси непоклатимост. Често е изключително добър избор за самотни майки.

Близнаци

Близнаците мъже имат неприятна популярност в тази област, обвързвана с отегчението от сътрудници. Денят, в който мъжът близнаци изцяло ви разбере, ще бъде в денят, в който ще се отегчи и ще работи съгласно това. Това не е знак, пред който би трябвало да разкриваш душата си или да споделяш всичко с него. Напротив! Бъдете допустимо най-загадъчна! Близнаците обичат любовните пъзели и магията е вие да бъдете този пъзел. Колкото и “игрите ” да са гаднички, действително до момента в който играете ще бъдете оценени.

Рак

Яростно предан, той ще направи всичко, с цел да подсигурява щастието и сигурността на своите близки. Мъжете рак са измежду най-верните, в случай че обичат своя сътрудник. Ако те не обичат своя сътрудник, тогава всички залози са завършени.

Лъв

Като цяло мъжете от тази зодия са извънредно лоялни. На тях обаче ми харесва да се усещат нужни и ценени и в случай че са подценявани прекомерно дълго, те обезпечено ще се отклонят от правия път. И противоположното, в случай че им показвате, че ги обичате постоянно и имате потребност от тях, то те са измежду най-верните знаци.

Дева

Обикновено са доста лоялни. Едно предизвестие обаче, въобще не харесват борбата. Особено, в случай че сте прекомерно нападателна или преобладаваща, предава Блиц. Това не е човек, който мами единствено поради тръпката или някакъв подтик на егото или други плитки аргументи. Той може да го направи, когато е трагичен или незадоволен за дълги интервали от време.

Везни

Везните нормално са измежду най-верните знаци. Много показателно за тях е че отхвърлят да признаят неприятните моменти на една връзка, а постоянно намират и акцентират положителното.

Скорпион

Мъжете скорпиони са склонни да имат извънредно интензивни връзки. Когато в любовта е с сътрудник, той е извънредно предан и ще направи всичко, с цел да отбрани тези, които обича. От друга страна обаче, в случай че игнорирате или пренебрегвате колегата си Скорпион той задължтелно ще измами, с цел да запълни прочувствената празнина в живота си. С задоволително неприятни прекарвания обаче някои мъже Скорпион се движат в другата прекаленост и стават доста безразборни като предпазен механизъм.

Стрелец

Това не е симптом, че са склонни към изневяра; обаче извънредно доста ценят свободата си и ненавиждат концепцията да се усещат като в капан. Това може да ви се коства мощно съмнително и деянията на ревността са най-лошото нещо, което може да се случи, защото свободата е от главно значение за Стрелеца. Не желаят да се ангажират във връзка, в случай че се уверят, че към момента може да имат пространството и свободата си.

Козирог

След като се ангажира с сътрудник, мъжът Козирог е извънредно предан и рядко се развежда или разделя, тъй като той счита, че всяка обстановка може да бъде “обработена ” и сигурно ще бъде подготвен да постави усилието да го направи.

Водолей

Мъжете водолей могат да се двоумят към общ ангажимент като брак, взаимно общуване или всяка друга форма на партньорство, заради мощното им предпочитание за самостоятелност. Въпреки това, когато Водолей се дами, бракът нормално е много постоянен. Те са лоялни и правилни на своя сътрудник, макар че постоянно не са склонни към прояви на социална любов.

Риби

Мъжете риби нормално са доста лоялни. Както при всички знаци обаче те имат избрани обстановки, при които несъмнено няма да бъдат правилни. Например, в случай че те са прочувствено подценявани задоволително дълго, може да потърсят връзка на друго място. Обикновено не спят с сътрудник, с който нямат сантиментална връзка. Макар че, от време на време ще спят с някой просто като средство за определяне или ускорение на връзка, което единствено може да наподобява безсистемно.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР