С това, което ще ви покажа и разкажа ще обясня

...
С това, което ще ви покажа и разкажа ще обясня
Коментари Харесай

Иван Гешев е дал обяснения в СГП по сигнала на Борислав Сарафов

" С това, което ще ви покажа и опиша ще обясня хода на инспекция в ВКП за политическа корупция и търговия с въздействие. Дадох пояснения в Софийската градска прокуратура по сигнал, подаден от Борислав Сарафов против мен ", съобщи на брифинг основният прокурор Иван Гешев.

По думите му това е атентат против страната, нейното обикновено действие, разделянето на управляващите и съществени конституционни правила и европейски полезности.

" По време на чуването във Висш съдебен съвет ще желая отказ на част от членовете, които може би вземат участие в това нападение против правосъдната власт. Ще желая част от съвещанието да бъде закрито в полза на престижа на правосъдната власт. Тези, които направиха всичко това са тези, които българските жители назовават олигархия и мафия. Българската прокуратура е постоянна и единна ", добави Иван Гешев.
Той разясни, че е реалност невижданото политическо сливане против прокуратурата.

" Част от този скрит план е по този начин нареченият закон " Зарков ", който е противоконституционен, той ще бъде подложен на инспекция от Конституционния съд, задачата му е една единствена, не решение на икономическата, демографската рецесии, войната по пътищата, битка с проведената престъпност ", разяснява Иван Гешев.
Главният прокурор разгласи, че израелският специалист не е нарушил никакви законови условия и всичко се е случило след привършване на огледа на местопроизшествието. Според него това е отместване на тематиката за какво някой се опита да убие или сплаши основния прокурор.

" Никога не съм си мислил да си депозирам оставката, заплашван от някакви отпадъци. Обяснил съм това хода на съответните инспекции. Няма от какво да се тормозя и опасявам. Ясен Тодоров пристигна при мен и му обясних каква е обстановката ", сподели още Иван Гешев и съобщи, че във Висшия правосъден съвет би трябвало да има единствено магистрати, определени от магистрати.
Гешев показа запис от диалог, в който се загатва името на Бойко Борисов.

Главният прокурор Иван Гешев сподели заплашителното писмо против него, за което загатна предходната седмица, когато сподели, че не се опасява и демонстративно скъса оставката си пред медиите.

Гешев сподели сканирания документ, който стартира с откъс от Мечо Пух и приключва с Don`t worry be happу.

Неизвестният адресант написа, че " всяка приказка си има своя край и краят на тази приказка пристигна ". Допълва, че Гешев се е " обърнал против " тях и го приканва да " си иде с мир ", с цел да не бъде натиснат бутонът " enter ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР