С това, което направиха, ГЕРБ и ДПС спасиха кабинета и

...
С това, което направиха, ГЕРБ и ДПС спасиха кабинета и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова към ГЕРБ и ДПС: Имайте доблестта да гласувате вота утре, даваме ви коз

С това, което направиха, ГЕРБ и Движение за права и свободи избавиха кабинета и демонстрираха, че извиват ръцете на сътрудниците си от ПП-ДБ. Това, което се случи, е удостоверение на думите ни от началото на тази " сглобка ", че те се събраха само за ползи, пари и порции от властта. Това сподели пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след тоталния безпорядък към вота на съмнение към кабинета.

" Вече пети месец се занимават с това по какъв начин да си разпределят порциите от властта. Конкретно през днешния ден ги препъна разногласието им кой да застане на входа, изхода на енергетиката, кой да овладее паричните потоци там, кой да постави ръка на " Лукойл ". С това излизане вършат проява. Реално поддържаха ПП-ДБ, само че и демонстрираха, че те ще би трябвало да се преценяват с настояванията им. Лакомия, власт, пари, само че никога грижа за хората ", заключи тя.

Нинова изясни повода Българска социалистическа партия да не се записват и по този метод да се стигне до липса на кворум, което провали прегласуването на вота на съмнение. " Даваме късмет на ГЕРБ и Движение за права и свободи да влязат в зала и народът да разбере ясно позицията им. Да имат доблестта да дойдат да кажат " за ", " срещу " или " въздържал се ". Даваме им коз да изпълнят това, с което непрекъснато заблуждават: да подлагат на критика това държавно управление. Като говорите, елате, натиснете бутона и го свалете ", подкани ги тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР