С това Александра и Даниел показаха на зложелателите, че любовта

...
С това Александра и Даниел показаха на зложелателите, че любовта
Коментари Харесай

Честито! Дани И Алекс Петканови Съобщиха Най-Добрата Новина!

С това Александра и Даниел демонстрираха на зложелателите, че любовта им е същинска и не е просто „ задача “ от риалити формат. Дълго време двамата бяха упреквани, че бракът им е подправен и всичко е единствено една „ игра “. Според други пък бракът им е същински, само че няма да издържи дълго.

Недоброжелателите на семейство Петканови им даваха единствено месец дружно, те обаче потвърдиха, че същински се обичат и към този момент чакат първия си правоприемник, написа разкрития.ком.

Преди броени часове Александра и Даниел сложиха завършек на всички спекулации по техен адрес. С оповестения кадър те потвърдиха, че чакат първото си дете. Буквално за минути обявата събра хиляди лайкове и благи пожелания от почитателите на фамилията. „ Честито!!! “, „ Лека бременност, Алекс “, „ Най-хубавото нещо… “, „ Честито!!! Много обич!!! “, „ Честито, готини!!! Това е прелестна вест!!! “, „ Много се веселя за вас! “, „ Супер! Честито, семейство! “, „ Честито на най-сладката мама! “, „ Лека и безпроблемна бременност!!! “, са дребна част от честитките и поздравленията към Александра и Лудия кореспондент.

След многочислени премеждия, Александра и Даниел съумяха да потвърдят, че същинската обич може да се пребори с всичко и всички. А тяхната устоя на доста неща. Сега двамата вършат път на „ едно ново начало “ с първото си дете и поставят завършек на всички спекулации по техен адрес.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР