С торбичките под очите, които са възникнали поради натрупването на

...
С торбичките под очите, които са възникнали поради натрупването на
Коментари Харесай

Сбогувайте се с уморените очи с тези 4 народни рецепти

С торбичките под очите, които са зародили заради натрупването на непотребна течност, националните способи дейно се оправят.

-Контрастните компреси
в региона на очите са се потвърдили. За да ги приготвите, пригответе суха билка с лечебни свойства в съответствие 2 супени лъжици на половин чаша вряла вода. Лайка, кора от дъб, магданоз, мента, култивиран чай, липов цвят въздействат доста добре. Можете да употребявате черен или зелен чай. Охладете отварата в две елементи, в една от тях прибавете 3-4 кубчета лед.

Преди приложимост, навлажнете памучните тампони в топлата запарка, нанесете 1 минута върху очите. След това овлажнете тампоните в студената запарка и още веднъж ги прикрепете към очите. За една процедура е добре да налагате компреса 5-6 пъти, само че постоянно с спиране. Компреси може да се извършите заран, само че по-добре - вечер преди лягане.

-Много хора избират компреси от чай с чаени торбички. Подходящ е черния или зелен чай или даже по-добре - лайка. Пакетите би трябвало да бъдат потопени във вряща вода за 30 секунди, след което да се извадят, да се изстискат малко и да се слагат във фризер за 10 минути. След това можете да извършите компрес: поставете охладените пакети в региона на отока под очите и оставете за 5-10 минути.

Останалите национални способи за справяне с торбичките под очите, четете в най-полезния уебсайт - zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР