С тоалети за десетки хиляди евро и часовници за няколкостотин

...
С тоалети за десетки хиляди евро и часовници за няколкостотин
Коментари Харесай

СНИМКИ Животът на богатите: Лена с бижу колкото 10 пенсии, Линда с чанти за 5 бона!

С тоалети за десетки хиляди евро и часовници за няколкостотин хиляди $ се кичат родни политици и предприемачи, написа Хот сцена.

Най-скъпо облечен и намерено проявяващ първокласните си придобивки е Васил Божков.

Бившият хазартен необут, който сега е обвинен по няколко каузи, постоянно може да бъде забелязан с обичания си часовник на „ Патек Филип “ на галактическата стойност от 177 хиляди $. В тоалетите си Божков най-често избира тениски на „ Диор “ за към 900 евро, „ Офф Уайт “, които се търгуват приблизително за по хиляда лв., и настоящите и не по-малко скандални от него „ Баленсиага “. В стила си Божков избира спортно-елегантните облекла на известни фешън диктатори и персоналните сбирки на изобретателните им шефове. Бизнесменът, който ще взе участие на изборите с Национално придвижване „ Център “, има необикновен афинитет към суичърите, а в обществените си мрежи в последно време постоянно споделя снимки по какъв начин пуши пура със суичър на „ Живанши “ за 1700 $.

Почитателка на френската фешън къща „ Живанши “ е и брачната половинка на Кирил Петков Линда. Въпреки че тя скоро не се е фукала със скъпи придобивки, публицистите от „ Ретро “ помнят по какъв начин сладкарката се похвали преди време с покупката на две чанти от „ Живанши “ и „ Баленсиага “. Чантата на „ Живанши “ е един от най-прочутите модели „ Антигона “, който се харчи като топъл самун измежду милионерското съсловие и холивудски звезди. Дръзката чанта с шарени графити от „ Баленсиага “ коства цели 5000 лв..

Съпругът й Кирил Петков нехае за външния си тип и не е показал скъпо облекло. Често се появява с измачкани ризи, разкопчани копчета и прекомерно стегнати вратовръзки.

И до момента в който някогашният министър председател нехае за външния си тип ексшефката на кабинета му Лена Бориславова се разхожда с чанта на „ Фурла “ за 700-800 лв., колани на „ Елизабетта Франчи “ за към 1000 лв..

Бориславова най-често носи колие от бяло злато на „ Картие “, чиято цена сега е 15 300 лева

Привърженик на италианската марка „ Елизабетта Франчи “ е и новата звезда на ГЕРБ – Рая Назарян. Русата адвокатка държи на външния си тип и постоянно наподобява стилно и безупречно. Само едно от саката й коства близо 1200 лв..

Бившата еврокомисарка Мария Габриел върви със строги скучни костюми и рокли и по нищо не издава цената на облеклата и аксесоарите си, само че на врата й постоянно може да бъде видяно златно синджирче с елмаз, огромен колкото нокът и евентуално струващ колкото апартамент в крайните квартали на столицата.

Друго обичано украшение на някогашната вицепремиерка е светлосин сапфир, който е един от най-редките и скъпи скъпоценни камъни, а за цената му може единствено да гадаем.

Със скандално колие блесна преди време и кандидат-депутатката Ваня Григорова. Ключето на врата й може да бъде открито в един от най-луксозните магазини за бижута „ Тифани “ на цена от близо 7 бона в долари. Когато чу това, Ваня избухна: „ Това украшение ми е подарък от родственици и коства сред 50 и 80 лева “

В същото време приятелката й Мая Манолова носи на гърба си връхни облекла, дело на стилните колоси „ Александър Уанг “ и „ Монклер “, чиито цени стартират от 1000 евро нагоре. Докато беше депутатка в Народното събрание, Мая постоянно е смайвала с първокласни облекла на една от най-скъпите марки „ Шанел “. Тя има афинитет и към скъпите обувки и не рядко стъпва с чепици на „ Долче Габана “, „ Кристиан Диор “ и други премиум марки, струващи по към 25000 лв. за чифт.

Привърженик на скъпите чанти е Корнелия Нинова, която в последно време все по-редовно виждаме с обичаната и чанта на американския фешън колос „ Майкъл Корс “ от черна кожа. Аксесоарите му се харчат на цени сред 500 и 1500 $. Въпреки обществения й облик на социалистка, милееща за бедните и онеправданите българи, Нинова е привикнала да харчи големи суми за персонален кеф. Въпреки многочислените снимки с възрастни хора, тя е обожател на марковите облекла, скъпи бижута и бързи коли. Любимата й марка е „ Марина Риналди “ и „ Макс Мара “, където най-изчистените блузки са на цени от 300 лв., а костюми и палта под 1500 лв. няма.

И в случай че дамите се лимитират с тоалети за по 2-3 хиляди лв., Слави Трифонов избива рибата с облекла за близо 40 бона на обичания му дизайнер – германеца Филип Плейн. Шоуменът и новоизлюпен политик се изтупа на един от концертите си с черната тениска с череп за 800 евро. Колан, който още веднъж с голям череп, типично в стила на марката за към 3 бона в евро и кожено яке за 13 000 евро от лимитираната сбирка на дизайнера. Дънките, с които Слави скача по сцената, са относително евтини – единствено 3 и половина минимални пенсии от 523 лева

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР