С тези инциденти с таксита се притеснявам за Корнелия Нинова,

...
С тези инциденти с таксита се притеснявам за Корнелия Нинова,
Коментари Харесай

Цветанов посъветва Корнелия Нинова да си смени шофьора

" С тези произшествия с таксита се тормозя за Корнелия Нинова, само че считам, че тя наподобява добре и в положително положение. До колкото знам, водачите, които са блъснали автомобила на Корнелия Нинова са разнообразни, само че водачът на автомобила, в който се е возила, е бил еднакъв. Препоръчвам й да си смени водача ".

Това съобщи в ефира на Нова тв ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

" Кодът, който беше подаден, беше жълт, а всички ние станахме очевидци, че тук-там преваляванията бяха на 200 метра на квадратен метър. Микростените, които са се спукали, не са провокирали това бедствено състояние. Държавата е поела отговорността и всички способени органи работят на място. В момента приказваме за жълт код, а трябваше да има червен код ", разяснява още той, представен от Блиц.

Има подзаконови нормативни актове, които са дали правната опция на водачите да преценят дали могат да излетят за подготвителни полети. Вчерашното излизане на прессъобщение на прокуратурата сподели, че няма предумисъл на тези дейности ", разяснява водачът на ПГ на ГЕРБ. " Трябва да има разговор с летателния състав. Не може да вменяваме виновност, в случай че няма предумисъл. От над 16 години се приказва за закупуването на нови самолети.   Съгласен съм с изявлението на министър Каракачанов, който сподели, че българската войска не е детска градина. Към сегашния миг няма нарушение на подзаконовите нормативни актове. Това се смята като казус за последните 25 години, през 1991-92 година е имало сходен миг ", разкри Цветанов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР