С тези думи се обърна към гражданите кандидатът за кмет

...
С тези думи се обърна към гражданите кандидатът за кмет
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Без Люлин няма София

С тези думи се обърна към жителите претендентът за кмет на София от МК " Българска социалистическа партия за България " Ваня Григорова, която дружно с ръководителя на Българска социалистическа партия - София Иван Таков и претенденти за районни кметове и общински съветници взе участие в предизборна среща в ж.к. " Люлин ". Домакин на събитието бе претендентът за кмет на региона Тони Попов.

" Много се веселя, че най-накрая стигнахме до " Люлин ", освен това в основен миг, когато до изборите остава единствено седмица, защото тук са съсредоточени работещите хора, които с труда си основават Брутният вътрешен продукт, които подсигуряват действието на страната и на София ", сподели Ваня Григорова.

Тя акцентира нуждата в най-големия софийски жилищен комплекс да има обществен живот, да има културен център, в който децата да развиват гениите и чувствителността си към културата, да има благоприятни условия за спорт, с цел да може децата да избягат от въздействието на дилърите, които са до учебните огради и с цел да не се постанова родителите да пресичат целия град, с цел да им обезпечат физическа интензивност.

Григорова показа двама от претендентите за общински съветници, които са част от екипа, с който е работила като синдикалист - Иван Кирилов от Федерацията на транспортните служащи и Миролюба Станоева от Медицинска федерация към синдиката, която е и шеф на детска ясла и с опита и експертизата си ще е извънредно потребна при решаването на проблемите в този сектор.

Ваня Григорова се разгласи за едно ново виждане за София, което се грижи за потребностите на елементарния човек като слага всеки един човек на дневен ред.

По думите ѝ кварталите не може и не трябва да бъдат забравени, а да се мисли единствено за центъра.

" Само ние дружно в тим можем да решим проблемите, които бяха насъбрани от грабителското търгашко държание на всички управлявали досега столицата от 33 години насам ", прикани Ваня Григорова.

" Имаме потребност от действителна и способена смяна, която ще усъвършенства качеството на живота ни през идващите 4 години, а не онази, която ни се натрапва ", сподели на собствен ред домакинът Тони Попов и прикани: " Затова дано всеобщо да гласуваме и да подкрепим нашия тим, тъй като единствено той може да донесе нужната ни смяна. "

Към жителите с апели се обърнаха и кандидат-кметовете на регионите " Връбница " Венера Калева, на " Нови Искър " - Милко Панов, на " Овча Купел " - Христо Колев и на " Красна поляна " - Георги Миланов.

" Усещате ли вятъра на смяната? ", попита присъстващите водачът на Българска социалистическа партия - София и претендент за общински консултант Иван Таков.

По думите му тъкмо след 7 дни всичко ще се промени за по-доброто на софиянци, за по-добър и спокоен живот.

" Това е тимът, който ще постави завършек на 33-годишното дясно ръководство на столицата ни.

Столична община се трансформира в един амбулантен търговец, който години наред продава на ниска цена земята, водата, здравето ни ", съобщи Таков

Според него ръководещите са решили да принесат сглобката от национално на локално равнище.

" Ние споделяме - не! Това няма да се случи! ", безапелационен бе ръководителят на Българска социалистическа партия - София.

" Стига толкоз! Искаме смяна! За това всеки, който желае разграбването и разрушаването на София да спре, да гласоподава с №86 в бюлетините за кмет на София, общински съветници, районни кметове и кметове на кметства. Това е достоверната смяна ", прикани Иван Таков и благодари на всички претенденти от МК " Българска социалистическа партия за България " за смелостта да се изправят с високо вдигната глава и да тръгнат към успеха.

 

Местни избори 2023

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Платена публикация
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР